Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trezor - ztracené klíče

Od: sparcoo* odpovědí: 12 změna:
Je nějaká možnost otevření tohoto trezoru?
Zdědil jsem ho i s domem.
Klíče jsem nejspíš vyhodil při vyklízení a heslo nikdy neznal.

Trezor - ztracené klíče

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řekl bych, že jde o levný hotelový trezorek - má nouzové otvírání tím kulatým klíčem uprostřed. Ono se totiž často stává, že se vybijí baterky, nebo nejaký host to zahesluje a zapomene.

sparcoo*
hodnocení

Já jsem právě ty klíčky vyhodil. Byli v šuplíku v kuchyni a vůbec mě nenapadlo, že jsou k trezoru. Tipoval jsem to spíše na zámek u kola.
Můj otec má komplex schraňovat vše, co kdyby se to jednou hodilo.

hodnocení

2x

Odporucam YT kanal "lock picking lawyer", ten trezor je hracka pre deti.

kicune*
hodnocení

1x

Profi záměčníci to umí. Co vím, tak tyhle kulaté mechanické zámky jdou otevřít i bez klíče.

kare
hodnocení

1x
Jedná se o zámek Chicago lock company. Tento zámek je patent z roku 1933. Hojně využívány v letech 1980-1990 na počítačích. :)
Nástroj na odemykání stojí kolem 700Kč.
Heslo funguje jen v případě funkčních baterií.
Patrně Vám stejně jde jen o obsah. :)
sparcoop
hodnocení

Pod jakým názvem najdu ten přístoj na otevření?
Díky

Kdyby mi šlo jen o obsah a trezor nepotřeboval (ostatně takový trezorek stojí necelou tisícovku), tak bych použil flexu.

kare

youtu.be/...
E-shop: lockpicktools.cz/...
Jinak cena trezoru je opravdu malá.

hodnocení

0x

Pokud jste mladý, máte dost času zkoušet heslo. Jinak těžko. Lze ho jednoduše otevřít, ale to vám asi nebude k ničemu.

I když vlastně...pak by mělo jít zevnitř přenastavit jiné heslo.

"...máte dost času zkoušet heslo"

Tak jednoduché to není. Po několika nezdařených pokusech se zámek na poměrně dlouhou dobu zablokuje. Po dalších pokusech se pak zablokuje na vééélmi dlouho.

hodnocení

0x

To číslo na štítku H0470 je číslo klíče. Zámečník by si s tím měl umět poradit.

cutora
hodnocení

0x

festtech.com/...

Podívejte na jejich stránky - mapy, mají služby - pobočky ve vetších městech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]