mame na balkone velkou mezeru mezi podlahou a zabradlim, napada nekoho, jak tovyresit? potrebuji, aby tam mohla odtekat voda, ale zaroven bych rada, aby mi tam porad nepadaly papuce, koliky, detem hracky atd. Idealne neco, co zvladnu sama. Rada bych tam casem mela i dodelany okap, at mohpu deti do bazenku, ale to uz musim sehnat nejakou firmu. Dekuji!
Kolego Feraxi toto se jako roztrhne, držel jsi to v ruce? Pokud je to ochrana co dávají tesaři na střachy,aby pod ní nelétalo ptactvo,pak je to přes 1mm tlustý plast a jen tak při zachycení se neroztrhne a je dokonce problém jej rukou roztrhnout!
Dat tam stejne uchyty jako na to sklo, skorat horizontalne mezi nohy zabradli a do nich si nechat uriznout stejne sklo. Nebo primo k noha prisroubovat prkno, kus plechu, co si vymyslite.. jestli to zvladnete zavisi na sikovnosti.
Upevnil bych tam pruh vodovzdorné překližky (centimetr od dlažby), kterou bych natřel nějakou vhodnou lazurou, aby ladila s okolím.
dejv111neprihl
Tohle řešení bych viděl asi jako nejlepší. Místo překližky se dá použít i polykarbonát, ale u něj by se musela dodělat ještě horní L lišta, jinak by to vypadalo blbě. Překližku vrtnout do jeklu zábradlí pomocí texů se zapuštěnou hlavou.
Já bych to udělal jednoduše - nanýtoval bych tam nějaký děrovaný plech s povrchovou úpravou, dole bych nechal pár cm mezeru na vodu. Třeba tento, ale moc jsem nehledal obi.cz/... je to jen pro inspiraci.
Zasiel by som do predajne podlahovych krytin a nechal si odrezat z nejakeho zvyskoveho materialu potrebnej sirky asi 10 cm (alebo ako potrebujete) uzky pas. Ten by som otocil okolo stlpikov a cez diery prepichnute sidlom dal bud skrutky s podlozkou a maticou alebo len stahovaciu pasku. Dole nechat 1 cm medzeru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.