Nejste přihlášen/a.
Děkuji všem za rady. Jde mi spíše o to, že když ušetřím za obkladače (kdybych nějakého šikovného sehnal), tak ať se mi s tím lepidlem alespoň dobře pracuje a nemusím tolik spěchat, že mi lepidlo zavadne. Zas tolik toho není, máme plochu 40 m2 (tj ani ne 10 pytlů).
Jestli lepidlo zavadne dřív nebo později není znak kvality či nekvality, ale savosti podkladu. Pokud chcete mít delší dobu na případné korekce, podklad před kladením napenetrujte.
penetrace ti neudělá to, že ti to bude dýl vadnout...to musíš pořádně namočit podklad, stačí vodou a pak musíš mít řídký lepidlo..teď jsem s tím bojoval minulej týden když jsem zdil...venku horko jaxsiňa, a než jsem stačil tvárnici usadit a srovnat...tak mi to vytáhlo vodu a byl jsem v čudu...jsem tu tvárnici musel vyloženě prochcat vodou a lepidlo mít řídký jak sračku
Obavam sa, tieto rady o namacani podkladu a obkladacky alebo dlazdice su v jasnom rozpore s technickym listom vyrobcu. Moze to lahko skoncit o rok odtrhnutim celeho obkladu od podkladu. Ak svieti silno slnko, nema sa obkladat, to pisu v navode tiez.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.