Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrna na pracovním oděvu

Od: tomz odpovědí: 1 změna:
Zdravím rádce,
chtěl jsem se zeptat na technickou věc. Včera jsem pracoval s ředidlem a trochu mi z něj ukáplo na oblečení. Po převlečení jsem ho celý den měl v místnosti, kde jsem trávil čas a pak ho tam nechal. Je možný aby se přes den zápach vypařil, tedy že už ředidlem nezapáchá? Vím, že jde o těkavou látku, tak by správně se ten zápach měl vypařit. Místnost byla nějakou dobu větraná. Přesto se ho asi chystám vyprat. Děkuju.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud se tážete, zda už nezapáchá ředidlem, je rada jednoduchá. Přišichněte. Pokud se tážete proč už nezapáchá, sám jste si odpověděl. Jde o těkavou látku a zápach brzy vymizí. Pokus se tážete zda vyprat, vyperte to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]