Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím zadělat díru?

Od: kecka odpovědí: 11 změna:
Kecky mám od března a v pátě je díra :(
Potřebuji aby vydrželi aspoň sezónu. Mám je za 300,-
Ještě prosím tip na stránku nebo za kolik a kde ty kecky koupit kvalitní. Díky.

Čím zadělat díru?
Čím zadělat díru? #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Tyto plátěnky jsou už na odpis, prasklá podrážka a díra, s tím nic neuděláš.

hodnocení

4x

To sa neda opravit, je to degeneracia plastu.

kecka
hodnocení

Díky no :( to mě štve . Asi budu muset koupit nové.

olinl
hodnocení

1x

Pokud je to letošní březen a je účtenka, reklamuj.

Obávám se, že s reklamací neuspěje - tady je dost jasné, že boty byly nošené i přesto, že začla podrážka praskat, místo aby byly reklamované hned.

olinl
..zkusit se to může. Znám lidi, kteří vyhrožují ČOIkou a mají v reklamacích úspěchy.

jericho
hodnocení

0x

Kup u ťonga nové nebo třeba já jsem kupoval v Decathlonu nové tenisky za bez koruny 400kč

hodnocení

0x

Hoďte do popelnice a kupte nové, toto už na opravu není. Jen mi nejde do hlavy, že jste je za tak krátkou dobu, tak šíleně zničila. Já mám tenisky i několik let. Podotýkám, že v nich chodím od jara do podzimu pořád.

hodnocení

0x

Na střední škole před mnoha a mnoha lety jsme povinně četli ruský Malaďoj těchnik nebo tak něco a tam radily vyříznout novou podrážku z pneumatiky a přelepit. Podrážka vydrží zaručeně dýl než boty.

dejv111*
Takovou opravu mi provedli Vietnamci při reklamaci stejného problému, jako má tazatel. Z pneu to nebylo, ale byl to kus nalepené tvrdé gumy a vzor vytvořený páječkou či něčím podobným. :-D Nosit se to nedalo a za chvíli byly gumy zase odlepené. Už u Vietnamců nekupuji a raději si připlatím za české prestige, které jsou skoro nesmrtelné a hlavně jsou pohodlné! Chápu ale, že ne každému se líbí.

hodnocení

0x

Měl jsem kdysi stejný problém u kecek koupených za levno u vietnamce. Šly okamžitě do koše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]