Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Držáček při zatloukání hřebíků

Od: vitecek® odpovědí: 15 změna:

Zdravim, nevíte, kde koupit něco takového, akorát v ČR?

unicun.com/...

Držáček při zatloukání hřebíků
Držáček při zatloukání hřebíků #2

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

7x
Stačí kolíček na prádlo. :)
hodnocení

dik. já hledal něco takhle jednoduchého, jen mě to furt ne a ne napadnout.

kepler*
hodnocení

6x

Když chci mít větší jistotu při zatloukání, tak si hřebík chytím kombinačkami. To úplně stačí.

hodnocení

3x
Za ty prachy místo toho plastového nesmyslu kup krabici hřebíků a trénuj.
Důležité je mít dobré kladivo, ideálně pořídit tesařské které má vroubkovanou údernou plochu a hlavička hřebíků jen tak do boku neuhne, má i magnet pro první naklepnutí hřebíku.

nov
hodnocení

2x

Stačí kombinačky, na menší hřebíček třeba peán.

mbvx
hodnocení

2x
Normální kleště s delšími užšími čelistmi. V Kauflandu asi za stovku.

hodnocení

2x

Podobná kravina bývá součástí skříňěk v baukrámech. Já je už mám asi čtyři, zkuste zajít do bau a vysomrovat to od prodavače... Mívaj to po šuplících se součástkama, co zbydou z předváděček...

hodnocení

1x
Máš chromou ruku?

Asi už z toho zatloukání jo. Taky bych ho bral, ale za ty peníze tedy ne.

hodnocení

? to ne, spíš trpim nedostatkem prostoru vlivem nedostatku pochopení ze strany druhých a pak dělám chyby, protože přehlídnu. tak radši jednám tak, abych preventivně zamezil způsobování si utrpení.

= chromou ruku nechci mít.

hodnocení

0x
hodnocení

yo, ten první je ok. dik.

hodnocení

já wám děkuji za odpovědi.

jabraka*
hodnocení

0x

Dlouhé hřebíky se yatloukají snadno.Tam používat udělátko je nesmysl.ale u krátkých,kde pales je stále v ohrožení,to uznávám.

111®
hodnocení

0x

akorát by mne zajímalo jak se s tím pracuje v menší vzdálenosti, než dovoluje přípravek...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]