Nejste přihlášen/a.
Dobry den před 10 lety jsem koupil dum s garazi posleze jsem zjistil ze není v katastru nemovitosti a zasahuje cca 1metrem do pozemku arcibiskustvy olomouske ted se delal novy vyměr v katastru a chteji tuto stavbu doplnit.Jen jsem se chtel zeptat jestli to mam nejak rešit nebo radeji zbourat nebo jestli existuje nejaka promlčecí hluta garaz tam stoji uz 70 let dekuji za odpoved
Patrně vám na stavebním úřadě řeknou, že budete muset provést nejprve kolaudaci. Takže k tomu bude třeba nějaký jednoduchý plán s okótováním a geodet bude muset provést geometrický plán pro vklad do katastru nemovitostí. Na provedení jednoduchého plánu se zeptejte podrobněji, jestli budou požadovat rovnou zaměření od projektanta nebo jim bude stačit odborně provedený jednoduchý plánek od neautorizovaného odborníka nebo odborně zdatného laika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.