Nejste přihlášen/a.
Muzete se odstehovat. Nic jineho nijak vyrazne ucinne nebude.
To je taky napad, stehovat se k cikanum.
V dome, kde sa byty prenajimaju opalenym obcanom, by som nikdy nekupil byt pre seba. Rovnako tam, kde sa mocu rozne fetky a smazky a celkovo to vyzera ako v gete.
S tím nic nenaděláte. Je blbá doba. Já se stěhoval do slušného domu, ale sousedi už byli staří, tak to prodali /bohužel realitce/ a šli k mladým. Teď se tu střídá jedna pakáž za druhou. Vždycky když přestanou platit, tak je vyrazí a přijdou jiní. V druhém bytě umřel chlap a z ženské se stala cuchta. Když otevře byt, jde odtamtud smran jak z kontejneru. A na balkoně bordel. Pytle s odpadky, hrnce kdoví s čím.
Skusit mozete vselico, ale opaleni obcania vam zacnu robit zle, uz teraz vedia, kto si stazuje.
Tipy : hasici - veci na chodbe blokuju unikovu cestu, daju pokutu. Zivnostensky urad - to strihanie vlasov je urcite bez blocku a bez zivnosti. Policia - mate podozrenie, ze na chodbe su divne osoby, ktore tam nebyvaju.
Na vasom mieste sa odstahujem ,akakolvek vyhra bude sucasne prehra. V lepsom pripade sa nevyspite, v horsom dostanete na budku.
Já si myslím, stejně jako Axus, že je jediné řešení, odstěhovat se. Já jsem v bytě pod sebou měla rodinu cyganu několik let. Jsem fakt babka a stěhovat se, pustit družstevní byt, který nikdo nekoupí, prostě nešlo. Bylo to peklo. Měla jsem stále sluchátka s muzikou v uších, ve dne i v noci. Nepomohlo vůbec nic. A že jsem toho vyzkoušela! Naštěstí se ulakomili na peníze a byt prodali a odstěhovali se. Nepomůže vůbec nic! Jeden den pochopí a druhý den je to ještě horší. Nedělají to schválně, jsou takoví a budou takoví.
Napište sem adresu /ne svoje jméno/, třeba by si s tím někdo poradil, anonymně, nebo popovídáním si s nimi. Třeba by dostali strach pokračovat v tom. Jsou metody které platí a vůbec nemusí být protizákonné.
@patrik96 - 2 hodiny stříhání strojkem, slyším to až v pracovně.
Obávám se, že zvuky vydávané strojkem fénem či vysavačem byste slyšel i z bytu, přece jen je to panelák - a jako "nepřiměřené místním poměrům" to asi označit nepůjde, velká rodina je velká rodina
Pokud nemáte důkaz, majitel se do řešení nepohrne - to by tam musel slečnu načapat při "práci", nebo by si muselo stěžovat víc nájemníků, pak možná.
Když nic jiného, tak odstavování věcí na chodbu (únikovou cestu) je porušením zákona o požární ochraně. V tomto smyslu bych vyzval majitele, ať zjedná nápravu. Kadeřnictví to samé, chodby jsou únikové/zásahové cesty, rozhodně nejsou zkolaudované pro jakýkoliv druh podnikání. Byt mají pronajatý za účelem bydlení, chodby jsou společné prostory, ke kterým nemají žádné užívací právo kromě přístupové/únikové cesty a hotovo. Odpovědnost za dodržování předpisů o požární ochraně ve společných prostorách je ze zákona uložena kromě smluvně ujednaných výjimek vlastníkovi, ten ať koná.
No popravdě? Taky jsme řešili podobnou situaci. Naštěstí tedy ten byt nebyl náš, bydleli jsme v podnájmu, ale se sousedy jsme zažívali obdobné .. no jak to říct slušně .. trampoty. Nechce se mi tady úpklě rozepisovat, co a jak se dělo, řeknu jen jedno - spory se táhly více jak rok. No nezmohli jsme nic, domluva nezabrala, ale ani policie. No tak nám jednoho krásného dne praskly nervy a rozhodly jsme se odstěhovat. Koupili jsme svoje tady. A při výběru jsme si dali sakra pozor, kde a jaké sousedy máme. Proto jsme se rozhodli pro něco novějšího. Takže soucítím s vámi, pevné nervy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.