Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sladit barvy?

Od: tazatelka odpovědí: 11 změna:
Ahoj..potřebuji doplnit tmavě fialovou a bílou..napadla mě žlutá či tmavě modrá..
Jedná se o místnost..
Ta žlutá mě tam možná ale nejde ..
Spíše tmavě modrá..nebo ještě nějaká jiná?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Zelená, taková čerstvá hrášková. Bude ladit s květinami.

A nebo drapová, což je něco mezi béžovou a šedou, ale to bude smutné. Pak taky stříbrná. Pozor, další barvu přidá nábytek a podlaha, ať těch barev není moc..

liska5

Co určitě ne červenou a modrou..

A u té zelené zkoušet odstíny. Vzít si pastelky a porovnávat. Mám totiž takovou ložnici: fialově šeříkovou stěnu, bílo - tmavěhnědý nábytek a zelené kytky a obraz tulipánů zeleno šeříkový.

kralovi*
30.05.21 11:59
hodnocení

1x
Jak sladit barvy?
Jak sladit barvy? #2
Jak sladit barvy? #3
liska5

Královi *palec*To je ono, ten poslední obrázek s těma magnoliema. Jen já mám fialovou do šeříkova a zelenou jak stříbrná jedle.. Na mne hodně barvy působí, jsou pro mne důležité. Tyto zastřené jsou decentní. Docela elegantní obývák by se z nich dal tvořit.

kicune*
hodnocení

0x

Zaleží jaká barva je dominantní, v jakém jsou poměru. Jako první mě také napadla zelená, nějaké menší věci, nebo plochy, případně větší květiny.. A světle modrá a možná khaki.

myhomestyle.cz/...

Jak sladit barvy? #4

tazatelka
hodnocení

Fialové jsou zdi .. a bílí nábytek.
Chtěla bych keramické květináče. Nelíbí se mě plastové.
Ale jakou barvu že? Ještě dodám že to je studovna či odpočinková místnost. Potřebuji tam křeslo.. nechci hnědé..
Mám tam obří knihovnu.. bílobéžová
Nějaký kobereček pod stůl
liska5

Možná hodně světlá písková, něco jako režná tkanina. Možná v tónu té knihovny. Pak by byly i ty kameninové květináče v přírodním odstínu. Zelenou tam dodaj kytky.

liska5

Tady ta krabička s obrázkama, nebo i to křeslo, takový odstín jem myslela.

Jak sladit barvy? #5

molly
hodnocení

0x
Fialová se zelenou k sobě fakt jdou. Ale zkuste popsat nebo nafotit co už máte a co chcete. Je rozdíl tak fialové zelený lustr a nebo mít jednu stěnu fialovou a druhou zelenou
liska5

Stěny má fialové, nábytek bílý a béžový, jí jde o kobereček, křeslo a obaly na květináče...

hodnocení

0x

Já barvy nesladím ani nesolím ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]