Zdravím. Dostala jsem plány na zhotovení 3 skalek. Buď mám nabídku 50.000,- čistá ruka (bez výsadby) nebo 270,-/hod. K hodinovce se spíš nepřikláním. Termín na neurčito. Přijde Vám 50k moc na tak ukrutný fleky? Mně naopak ještě málo na to, že to budu zhotovovat sama. Co si o tom myslíte Vy? Metry jsou čtvereční.. nějak mi to odsud zmizelo.
To je dost nestastne polozena otazka. Asi jako "kolik stoji dum?"... Co to je zhotoveni skalky? Vykopat bagrem, dovezt kameny a zeminu, vyresit odvodneni atd? Nebo jen pripavene kameny naskladat?
witch*
Naskládat kameny do kačírku fr. 4-8 a hlíny. Vše připraveno. Kameny na místě (žula regulák ) Ve čtvrtek se tam jedu podívat. Ale stejně, plocha jako krava.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.