Dobrý den, chystáme se renovovat garáž a také příjezdovou cestu . Chci se vás zeptat, jakou by jste mi doporučili udělat příjezdovou cestu, aby působila moderně vypadala krásně a zároveň funkčně sloužila. Máme to málo do kopce, takže nám tam auto v zimě klouže a to je právě to co bych u nové příjezdové cesty nechtěl. Za vaše rady budu velmi rád, nevím je z jakého materiálu to udělat. Přeji hezký den
Aby to bylo hezké, to záleží na vkusu každého soudruha. Co je pro jednoho super je pro druhýho něco příšernýho. Aby to v zimě neklouzalo, tak buď zastřešit, nebo dát vyhřívání.
Vzhledem k otočnému vypínači nepředpokládám moderní dům, pokud tedy tu podmáčenou haciendu nechcete zbourat. Tak bych volil zámkovou dlažbu, aby to nepůsobilo jako pěst na oko. Aby jste nedopadl jako soused, když si udělal japonskou zahradu u klasické vesnické stavby. A to klouzání? Stačí si to v zimě odhrnovat. Sníh je stejně 14dní a ledovka jednou za "zimu".
spu
No zámkovou dlažbu... Jestli jim ten kanál nestíhá,aby tam nebyl při dešti spíše bazén. Doporučil bych,jak už zde zaznělo zatravnovaci dlažbu
martingalecka
Máme rodinný dům , který má tři patra , každé patro má cca 150 metrů čtverečních. Pozemek má cca 600 metrů čtverečních. Garáž má na délku 25m. Dům stavěl ještě můj děda cca v roce 1970. Dá práci to opravit . Vše je hotové , zdi opraveny , fasáda i střecha je už za mnou , ale stále mi ještě chybí garáž , příjezdová cesta , nové oplocení a zahrádka před domem . Jsem rád , že jste si všiml těch otřesných komunistických vypínačů . Měli jsme je v každé místnosti , nyní již máme tyto (viz foto) . Děkuji všem za rady , přeji krásný zbytek týdne .
Jak už zde bylo napsáno tak zatravňovací dlažba a nebo zámkovka pro nevydomé tak klouzat nebude ale zároveň to nebude moc hezké na pohled.
A když jsme u těch vypínačů tak ty otočné se znovu vyrábí je to taková retro móda ale otázka je v jaké jsou kvalitě. Protože tyhle původní bakelitové sice vypadají hrozně ale zato jsou nezničitelné takže do garáže, dílny naprosto vyhovující.
Klouze to protoze to na tom zmrzne. A kdyz klouze takhle hruby beton, bude klouzat i cokoliv jineho. Spravna odpoved uz padla, bud na to date strechu, nebo pod to topny kabel. Povrch, ktery by sam od sebe odstranil snih a led neexistuje (resp. ho nezaplatite).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.