Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenci v kuchyni

Od: stanik® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,prosím o radu jak zlikvidovat mravence v kuchyni. Moc děkuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zbavila jsem se mravenců ve špajzu tak, že jsem nasypala koření hřebíček. Mravenci rychle zmizeli a už se tam nikdy neobjevili.Dodnes tam mám pár hřebíčků v malé nízké krabičce.

witch*
hodnocení

2x
Též jsem na invazi mravenců použila hřebíček a víckrát se neobjevili.. preventivně mám na polici v kuchyni hřebíčkovou olejovou esenci a v ní špejle z takovýho toho obyč difuzéru. Občas je otočím nebo vyměním. Hřebíček normálně totiž doma běžné nepoužívám.

hodnocení

0x
Používáme toto zafido-eshop.cz/... doporučení jiných cestakbydleni.cz/... Pokud víte,odkud přicházejí, je možno použít mletý pepř...nasypat před otvor...

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Já měl ve sklepě,kde jsem měl regál se zavařeninou plnou mravenců.Pomohl mě RAID.Stačilo jednou důkladně vystříkat.Pak mě lezli po stěně domu,tak jsem postříkal jejich "cestu"a už se neobjevili ani neudělali cestu jinde.

davidos
hodnocení

0x

Mě hodně pomohlo, když jsem posypal cestičky vápnem, Další den tam nebyli.

ehorvath

Nám pomohla mletá skořice, když se poprášily mravenčí trasy, tak se jim to také nelíbilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]