Dobrý den, chtěl bych si do boxu k Aku vrtačce dát vrtáky, které budou v nějaké krabičce podobné z fotky. Jak to řešíte vy? Chci mít totiž vše po ruce, vezmu krabici s vrtačkou a vím, že tam mám všechno. Díky
Nic proti naradi z lidlu, ale zrovna vrtak bych tam nekoupil ani ve snu. Je to cinske blato. Kdysi jsem tam z lenosti jednu sadu do kovu koupil a pouzitelne byly tak akorat do dreva.
asd1
Jak který, maji i dobrý... Ale je fakt že to byl lidl.de a tam může jít jiný zboží než k nám...
Břenda je jedno z nejlepších železářství v republice. Kolik má kde prodejen netuším, v odkazu máte některé kontakty. Myslím ale, že by Vám tu krabičku věnovali i v jiných prodejnách. Je to v podstatě obalový odpad.
zarda
@magdon Dívám se a železářství Břendu mám hodně z ruky všechny jejich pobočky. Můžu se někdy zeptat v některém jiném železářství jak si půjdu koupit vrták, jestli nemají nějakou plastovou krabičku, klidně bych ji zaplatil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.