Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pouzdro na vrtáky do boxu vrtačky

Od: zarda odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chtěl bych si do boxu k Aku vrtačce dát vrtáky, které budou v nějaké krabičce podobné z fotky.
Jak to řešíte vy?
Chci mít totiž vše po ruce, vezmu krabici s vrtačkou a vím, že tam mám všechno. Díky

Jaké pouzdro na vrtáky do boxu vrtačky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

To vem v Lidlu i s vrtákama..

re4zon
Nic proti naradi z lidlu, ale zrovna vrtak bych tam nekoupil ani ve snu. Je to cinske blato. Kdysi jsem tam z lenosti jednu sadu do kovu koupil a pouzitelne byly tak akorat do dreva.
asd1

Jak který, maji i dobrý... Ale je fakt že to byl lidl.de a tam může jít jiný zboží než k nám...

hodnocení

0x

Já mám malé vrtáky ve stejné krabičce, jako je na Vaší fotce. Co v tom brání Vám?

hodnocení

0x

V rámci kufru už mám přihrádky, takže žádnou krabičku neřeším. Mám tolik různých typů, že to mám raději volně

zarda
hodnocení

Tu krabičku na fotce má kamarád, sháním něco podobného, protože mi to pěkně sedlo do kufru s Aku vrtačkou.
Ty ploché sady nevím jestli by se vešly.

Stejné krabičky mám už 3. Dali mi je zdarma u Břendy, když jsem nich kupoval vrtáky.

zarda
hodnocení

@Magdon kdo je to ten Břenda?
Případně kde je koupit?

Břenda je jedno z nejlepších železářství v republice. Kolik má kde prodejen netuším, v odkazu máte některé kontakty. Myslím ale, že by Vám tu krabičku věnovali i v jiných prodejnách. Je to v podstatě obalový odpad.

zarda
hodnocení

@magdon Dívám se a železářství Břendu mám hodně z ruky všechny jejich pobočky.
Můžu se někdy zeptat v některém jiném železářství jak si půjdu koupit vrták, jestli nemají nějakou plastovou krabičku, klidně bych ji zaplatil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]