Nejste přihlášen/a.
Zdravím
potřebují v sádrokartonové kotsrukci udělat okenko, chci se zeptát jaký propojovací profil "L" jsi mám zakoupit, aby to šlo udělat?
Pro jistotu přikládám foto...
Děkuji
Normálně bych koupil velkou krabici do sádroše a instaloval to do ní. Nedělal bych úložný prostor ze sádroše (kapsu). Udělej tomu hlavně odvětrání, jinak se to tam upeče.
Ingjirimares - nevymýšlím kraviny, ale chci mít věci udělané v designu a ne aby jsem montoval na zeď poličky atd., které zbytečně zasahuji do prostoru. Pro to jsem se zde dotazoval a hledal řešení, v podstatě od toho je i tento portál...
gumidek - děkuji za doporučené řešení s instalační krabici, ale asi to budu řešit tak, že udělám v SDK otvor - niku, který nechám otevřeny a v něm bude vložený Switch. Je to estetické a navíc bude zajištěno i odvětrávaní. Nechci to dávat na poličku, protože syn by měl v pokojíku barevnou hudbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.