Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný profil?

Od: martinmartinko® odpovědí: 14 změna:

Zdravím

potřebují v sádrokartonové kotsrukci udělat okenko, chci se zeptát jaký propojovací profil "L" jsi mám zakoupit, aby to šlo udělat?

Pro jistotu přikládám foto...

Děkuji

Vhodný profil?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevymýšlejte kraviny a dejte si to na poličku. Příčka musí být neprůzvučná a ne jako řešeto. V Ikee prodávají vhodné malé poličky v bílé nebo černé barvě cca 25x25 cm

hodnocení

0x

To okénko bude velikostně zhruba 4x větší než ta oranžová el. krabice?

Pravé úhly?

Jakou bude muset mít pevnost? Jakou bude plnit funkci vzhledem k dořešení výztuh?

hodnocení

Okénko bude mít 240x150mm. Bude v něm vloženy modem a rozbočovač Lan sítě. Váha zařízení je 28g.
hodnocení

Můžu to klidně udělat i tak, že koupím elektro krabici, připevním sroubkama na železo do SDK a poté výřiznu pouze otvor se předu a bude hotové okénko...je to asi jednodušší...

Normálně bych koupil velkou krabici do sádroše a instaloval to do ní. Nedělal bych úložný prostor ze sádroše (kapsu). Udělej tomu hlavně odvětrání, jinak se to tam upeče.

e1.cz/...

hodnocení

Větrání bude stačit mřiška, nebo jiné?

Do toho víčka bych vyvrtal nějak designově otvory 6kou vrtáčkem ve spodní a horní hraně.

Jako by tři řady 6 kou nahoře, pak bych nechal plný kryt a tři řady šestkou dole. Asi to bude vypadat líp, než desítkou jedna řada dole a desítkou jedna řada nahoře.

hodnocení

Možná to raději budú instalovat na zeď, přeci je tam lepší chlazení než v té krabici...

A co nějakou pěknou dřevěnou poličku a pod ní 4 rámeček pro datové zásuvky a 230V adaptéry pro ty prvky?

hodnocení

Datové zásuvky už mám udělané. V tom okénku už měl být pouze Switch, který je na 5v.Nevím na kolík stupňů se Switch zahřívá tak to raději dám na zeď, nebo ještě přemýšlím. Každopádně děkuji.

cca 30-40 stup. nějaký ten 4-5 port.

hodnocení

Ingjirimares - nevymýšlím kraviny, ale chci mít věci udělané v designu a ne aby jsem montoval na zeď poličky atd., které zbytečně zasahuji do prostoru. Pro to jsem se zde dotazoval a hledal řešení, v podstatě od toho je i tento portál...

gumidek - děkuji za doporučené řešení s instalační krabici, ale asi to budu řešit tak, že udělám v SDK otvor - niku, který nechám otevřeny a v něm bude vložený Switch. Je to estetické a navíc bude zajištěno i odvětrávaní. Nechci to dávat na poličku, protože syn by měl v pokojíku barevnou hudbu.*frajer*

Jako taky to není špatné řešení :)

hodnocení

Takovéto něco viz. Obr., ale v menším provedení...

Vhodný profil? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]