Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych poradit , vyboural jsem podlahu v prvním patře kde byl na klenbě jíl +hlína +pojivo +škvára+ škvára beton ted jsem to oškrábal a očistil . Ten barák je starý cca zářez na trámu 1929 tři čtvrtě podlahy na půdě už mám hotový , ale ted si nejsem jistý ty předešlé místnosti byly tři klenby a dvě traverzy nebo kolejnice a ted v této místnosti jsou tři traverzy nebo kolejnice na čtyři klenby a místnost je dlouhá cca 6,40 x 4,40 + - a ty traverzy jsou na opačnou stranu . Chtěl bych tam dát na cihlu podloženou kari sít - tu kari sít tu nejslabší a musím jí dole zahnout podle zahnutí a velka oka , aby byla mezera od cihly, penetraci, betonek cca 5cm a potom 10 nebo 14 cm tl.polystyren a potom desky dřevěný ,nechci tam dělat patro jde mi jenom o to zadělat klenutí .Tudle celou atrakci s bouráním jsem musel absolvovat protože ten škvára betonek co dělal praděda samozřejmě popraskal . PORADTE KAŽDÁ RADA JE VÍTÁNA... PŘIKLÁDÁM FOTO JESTLI SE MI POVEDE JI VLOŽIT ...DĚKUJI ZA RADU .JIRKO .
Proč penetrovat?-úplná zbytečnost, pokud budete betonovat tak jen penetrace vodou, Kari síť taky není třeba, bude působit jen jako placebo, tím spíše že tam nebude podkrovní byt.Osobně bych to jen zarovnat do vrcholků klenby (písek...) pak položil polystyren a na to osb deska nebo pokud máte dostatek prken tak prkenný záklop!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.