Nejste přihlášen/a.
Já ten pant normálně koupil v OBI, připadá mi, že se většinou lidi ani sami nesnaží dojít do obchodu a tam se jednoduše zeptat, tady je to jednodušší a bez práce, on to za ně někdo sežene.
Dotaz zněl, jak by jste to opravili. Nijak. Pouze vyměna. Celé prkénko od alcapalstu nebo panty. Alcaplast za 100kč mi nikdy nepraskl. Ani za 15 let.
Tohle bude nějaké slitina kovů, které nemá cenu ani svařovat a ani nijak lepit. Výrobce není vůl a schválně udělá zmetek. Kdyby to bylo z vysokopevnostní ocele, tak ty panty přežijí i atomový výbuch.
Pokud nejste schopen dojet 60km nebo nemáte zájem platit poštovné, tak neřešte a seďte na porcelánu. Je to zadara . Některé myšlení lidí je přinejmenším zvláštní.
Lepší je se zeptat na radu
Kdyby praskl porcelán, tak se nevyplatí chodit na wc vůbec a je lepší hodit bobek ke stromku na zahradu, že
Pozn.: Neznám nikoho, kdo by si sám nedokázal namontovat wc prkno. Nikoho.
Pettte, omlouvám se za upřimnost, ale kd\ž kouknu na fotku, kterou máte určitě v telefonu, vidíte tam nápis Baumax.
Vezměte telefon, peníze a dojděte do Baumaxu, tam jim ukažte foto. Kupte klidně dvy panty a ohněte se k míse a vyměňte si to sám. To určitě zvládnete. Máte nějaký složitější dotaz?
Kdybych si měl opravovat každou hloupost sám, tak nedělám nic jiného. Ale pokud jinak nedáte...čas od času se objeví hajzlík u popelnic, tak byste to mohl odmontovat tam a ještě byste měl jeden náhradní. Píšu byste, protože já bych na to žaludek neměl. Případně provrtat ten zbytek na míse a dát tam plastovou náhradu. Vteřinové lepidlo které opravdu lepí, nebo zvrchu na dekl našroubovat ucho a používat jako poklici. Víc nápadů nemám.
"To si raději najdu hodinku a opravím si to..."
Tomu nevěřte, tohle opravit nejde. Je to jakási hliníková slitina. Svařit to nejde, slepit to nejde... zbastlit doma na koleně nějakou nevzhlednou náhradu by sice asi šlo (pokud to umíte a máte na to vybavení, ale to byste se tu asi neptal), ale bude to zřejmě trvat déle, než ta cesta do baumaxu.
Mimochodem - tyhle panty jesm kupoval Bauhausu a viděl jsem je i v OBI. Možná je budou mít i v běžném větším železářství.
Vy dokážete svařovat CO svářečkou hliníkovou slitinu? Já s touhle svářečkou nikdy nepracoval, možná se pletu, ale to jde?
Když to necháš na prkýnku a bodneš ty ocelové šrouby, tak možná to půjde přisoplit na jedno sklopení
Prasklo to předtím,praskne to zas nebo se ten vrutík za chvíli vytáhne.Ale aspoň máte čas sehnat do té doby nové "panty"
Nemáš pravdu, opraváři jsou, ale tuhle fušeřinu bych si nemohl u zákazníka dovolit a navíc to do dvou měsíců vyrveš z toho prkýnka
Gratuluji! Přesně toto jsem Vám výše radil udělat, ale ještě vyšroubujte ten prostřední šroub, kde je to prasklé a přidejte podložku, která se bude opírat o obě prasklé části, jinak se Vám to na tom jednom šroubku, co jste přidal, za chvíli vypáčí!
Ten epoxid, jak jste se ptal, je např. toto: cdn.alza.cz/...
Ale nejspíše nebude potřeba ho dávat. Uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.