Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vysvětlí mi někdo, proč je technický benzín tak neskutečně drahý? Pamatuju, že býval levnější než normální, lilo se to do trabantů a dnes je to tragédie, vždyť na něm není spotřební daň! Dá se sehnat někde za rozumnou cenu? Dejme tomu i beztak strašných 50Kč za litr při odběru 5l?
Asi abychom ho nepoužívali jako palivo do aut?
Když jsem pptřeboval technický benál, tak jsem si raději odlil z rezervního kanistru litr N95.Vyšlo to na 25,5/litr oproti 50/litr
To ale nemate potrebne zlozenie a mate dam vselico navyse, co pri odmastovani moze nechat flaky. Technicky benzin je produkt destilacie ropy a ma nejaku garantovanu cistotu a zlozenie. Palivo z benzinky obsahuje kvoli EU 5 - 10% bioliehu plus rozne ine veci.
Natural má ale k technickému benzínu dost daleko . Na všechno se rozhodně použít nedá.
Jistě, pokud v něm budete vymívat šmír z ložisek, tak je to jedno. Lepidlo ze samoleky tím ale dobře neudstraníte, zůstanou mastné fleky.
A víte jak mne to s..e? prostě mi to stačilo, že jsem dané části, díly UMYL. nic víc nepotřebuji!Nakonec ani ten TB není na odmaštění zrovna ideální!
Diesel - BA95 použít jako technický je asi jako vodu z řeky použít jako pitnou.
To jsou dva druhy benzínu vzájemně nezaměnitelné (pokud to neleješ do toho Trabanta )
Cena je spíš obchodní záležitost než aby vycházela z nákladů.. Podobně petrolej, denaturák apod.
Asd1 chápeš čtený text? asi ne, tak ještě jednou to opakuji :"A víte jak mne to s..e? prostě mi to stačilo, že jsem dané části, díly UMYL." nic víc nepotřebuji!Stačí nebo to ještě bude třeba opakovat?!
Jo umim. Pak jsi technický benzín vůbec nepotřeboval, stačil by ti i petrolej
Hlavně tvoje rada vyzněla "je to jedno technický jde nahradit obyčejným a ušetříš polovinu peněz" Ale to fakt neplatí. Možná tak na to mytí ložiska od šmíru.
Pokud bych potřeboval aby na tom zůstal úplně mastný film, tak bych to myl levnější naftou než petrákem!
JInak TB a N95 se liší havně OČ Nejen tráboše na to dokázali jezdit, dokonce i motor XU7JP4.lae to nic mysli si svoje , já mám svoje a pokud budu chtít něco odmastit tak si tě pozvu na radu !
Ahoj Dieselku,to jsi nam toho zase napovidal,proc mu neodpovis na jednoduchou otazku tykajici se TECHNICKEHO BENZINU?Na jiny benzin se neptal.
Zdražil se, jak bylo řečeno, aby ti lidi nekupovali do aut. Ta auta, jterá na to jezdila, ze silnic už v podstatě zmizela, ale to přeci není důvod zlevňovat, když už si lidi zvykli. Krom toho v malém balení (0,5-5l) je nezanedbatelná část ceny ta plechovka. Dříve prodávavý čepovaný už se dnes nekoupí, protože se zpřísnily podmínky pro skladování a všechny drogérie se na to vykašlaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.