Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem se pokoušel v pronajtém bytě opravit žaluzie, ale nedopadlo to, vypadají už děsně a tak bych přemýšlel o nových. Chci se zeptat našel jsem na nich informace jako 102, 2006-05-31, 988x1286, 1hit 9010 8204.
Chápu dobře, že byly instalované v roce 2006? Dále jsou tu rozměry a 1hit bude nějaký typ a ty poslední dvě čísla jsou barva? Jde mi o to, aby ta barva byla stejná všude když jsem v pronajatém bytě, aby neměl majitel pak kecy, tyto jsou oranžové. Budou tyto informace stačit prodejcům? Nebo i přes toto info bude potřeba, aby k nám do bytu někdo přijel? Nainstalovat bych si je totiž dokázal sám. Nebo máte někdo zkušenosti, že jste staré přivezli na prodejnu a oni vám udělali stejné?
Děkuji a přeji pěkný den
9010 je bílá barva rámu a 8204 teplá béžová na lamele: Objednávám na expowin. nejlevnejsi-horizontalni-/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.