Nejste přihlášen/a.
Pod kreslo si dejte ochrannou podlozku, rozmeru dle potreby. flomat.cz/... a poskozene kreslo potahnete potahem. shoptik.cz/...
já mám koberce v pokojích s PC - koberce se pod kolečky dost ničily, takže jsem koupil právě kus zbytkového lina v daném odstínu a položil na koberec místo zmíněné podložky. Lino jsem vzal "tvrdé", uřezal podle potřeby, vypadá to všechno ok už pár měsíců. Stálo mne to max. 200,-
Ve vašem případě bych asi dal lino na lino - to by nemuselo vypadat úplně blbě, ale i ta průhledná podložka je dobrá, má ji tchýně už roky na koberci a opravdu to pomůže.
A z otrhaného sedátka - tam bych prostě jenom hodil potah - třeba ze starého prostěradla...
Máme s tím také špatnou zkušenost. Koberec se celý zvlnil. Koupili jsme ochrannou podložku ve Vesně. Viděli jsme to předtím u zetě. Je bezbarvá, nenápadná, nenarušuje vzhled interiéru, kolečka po ní dobře jezdí, přitom nepoškrábou podlahu ani se nezvlní koberec. Stála asi 900 Kč. Slouží nám už několik let.
Protože v brzké době bychom rádi vyměnili koberec za nový, bez té podložky si to už vůbec nedokážu představit. Jaga.
To se Vám zdá drahé? Tak si spočítejte cenu toho lina, které tímto zátěžovým plastem na mnoho let ochráníte. Musíte si napřed ujasnit, co vlastně chcete nebo co očekáváte. A tak malý kousek plastu to zase není. Já mám konkrétně už přes 10 let (!) podložku 120x90cm na plovoucí podlaze a nemohu si to vynachválit. Křeslo jezdí parádně, podložka je průhledná a čistá a na samotné plovoučce není ani to nejmenší poškození od koleček. Podložku jsem koupi tehdy asi za 700,-Kč, takže jsem vlastně investoval asi 6,-Kč měsíčně na ochranu plovoucí podlahy
Simone, je to dost peněz, to je pravda, ale vyplatí se to. Když máte koberec třeba za 5 tisíc, někdo i za víc, ušetří se, nezvlní, kolečka křesla nevydřou stopy. Je to lepší si připlatit, než ten nový koberec zakrátko zničit.
Někdo tady psal i o podložce za 300 Kč. Nevím ale, jaká bude její kvalita, zda se brzy nepořeže, nezničí. Podle mě je lepší si připlatit, i když se mi zpočátku ve Vesně ta cena 900 Kč za obdélník plastu také příliš nezamlouvala.
Pokud kupuji nový spotřebič, připlatím si další záruku. Po 2 letech se může stát leccos a já mám další 3 roky k dobru. A ta tisícovka mě nezabije. Pořád lepší, než dávat 10 tisíc za nový spotřebič. A ta podložka, to je něco podbného. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.