Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém se sousedy. Bydlím v paneláku, kde jdou příliš slabé zdi. A mám takový pocit, že sousedi mě sledují pomocí kamery, kterou mají umístěnou v komoře. Vedle mám obývák. Je to vůbec možné a dá se tomu nějak zabránit? Děkuji za rady.
V paneláku ... slabé zdi ...? Co to je? V paneláku máte mezi byty dostatečnou zed´ , kterou jen tak neprovrtáte, aniž byste si toho nevšimli. Pokud myslíte, že vás pozorují, nalepte na zeď tapetu, pověste tam obraz, postavte skřín. Ale podle mně, pokud nemáte hmatatelný důkaz, nebo náznak, je to paranoa.
A jak to bylo s těmi chlapci, které soused náhodou objevil v komoře pod schody? Musel mít na to nějaké zařízení.
Na tenhle pocit asi nebudou platit žádné logické argumenty. Ale asi se o jeden pokusím. Taková zařízení jsou nesmírně drahá a někdo, kdo bydlí v paneláku s tenkými zdmi, jezdí starým odrbaným autem a i jinak nejeví žádné známky přepychu, na tato velmi drahá technická zařízení prostě nemá. Je rád, že váže konec s koncem a že už je výplata.
Pokuste se zbavit té představy, že jste tak vyjímečný a důležitý natolik, že někomu stojíte za námahu vědět o vás všechno, co si nemůže zjistit jinde. Např. jestli si čistíte zuby pravou nebo levou rukou.
A tomu pocitu se říká stihomam a když se vám nepodaří zbavit se ho, najděte si psychiatra a zbytečně se netrapte. Takto se týráte a jste štvancem pocitu.
babkazov, vám to napsala velmi srozumitelně. Pokud ještě nevěříte, vyvstává otázka: a mají sousedé důvod vás sledovat? Máte mezi sebou nějaký problém, nebo se vám někdy zmínili, že vás budou nějakým způsobem sledovat? Takže, jestliže se sousedy vycházíte dobře, nikdy jste nebyli nebo nejste ve sporu, tak nemají důvod takto jednat a ani nejednají /protože takové zařízení je drahé/. Už jste o tom s někým mluvil/la? Třeba s příbuznými? Co vám na to vaše podezření řekli? Proberte to s někým z rodiny. PT /stařenka/
A co rentgenové kamery, echoloty, výše zmíněná termokamera, letíštní tělesné skenery, případně zkenery Startreku?
no to je celkem reálné, @budka je prostě z vedení Al kaidy a vedlejší byt si pronajal pár, on je zaměstnanec BIS, ona CIA
bohatý soused. Pokud je méně solventní - co klíče, nedrží je resp. přívěšek často při hovoru v ruce? Nenechal je někdy u Vás http://jdem.cz/d25b4
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.