Nejste přihlášen/a.
Ahoj, malý domek 96m2, 9 radiátorů, cca 100m trubek. Je cena viz foto adekvátní (pro Severní Čechy)? Bez elektrokotle to vychází na cca 72 000kč s DPH (materiál). Je ta cena přiměřená? Díky
A to je do novostavby, patrového domu, bytu, s vysokohorskou přirážkou? Vyúčtování je z vaší strany nebo jste obdržel cenovou nabídku k objednávce?
Nikdo vám přece nemůže odpovědět korektně - potřebujete poptávat u více firem a rozhodnout se mezi cenou, kvalitou, zárukou, servisem v dalších letech,...Můžete třeba ušetřit 20tis a za rok brečet, že není kde reklamovat a servis nikdo nechce řešit.
Rekonstrukce domku, bez vysokohorské přirážky. Když jsem si zadal na netu radiátory, tak mě vyšli na 21 000kč, trubky počítám 15 000kč a ten zbytek jsem napočítal do 15 000kč. Je možný, že mě chce o dost natáhnout?
Jen jedna otázka navíc, objednat musím do konce května, od června prý všichni prodejci zdražují v průměru o 12%. Je to pravda? Díky
s takovou nabídkou bych poslal firmu do zádele...nic neříkající a nic vypovídající nabídka...každá cenová nabídka musí obsahovat:
-popis položky
- množství položky
- cenu za jednotku množství
- cenu celkem...
Podle takové nabídky se pozná amatér nebo ojebávač... 1 soubor / 1 komplet a podobné měrné jednotky jsou k prdu...nevím kolik stojí 1 radiátor, nevím kolik stojí 1m potrubí, nevím kolik stojí 1m izolace a podobně... Jak se pak budete dohadovat když si budete chtít radiátor změnit za větší, posunout o 2m vedle a podobně?
jediný co z toho dokážu odborným okem zjistit, že 14000,- za osazení a dopojení 9 radiátorů čili 1ks za 1555,- je dost.. Samotné pověšení radiátoru si buď každý zvládne sám, je to jak polička...a pokud ne...tak montáž je v řádech 400,- a dopojení na trubky určitě není za těch zbývajících 1100,- ...plus dph u všeho..
Já mám obavy, že to o moc levněji nepořídíte. Pokud to dělá firma, standardně si na materiálu přihodí tak 30% a pak práce + další zisk. My co většinu věcí provádíme svépomocí se na to díváme jako na zlodějnu, ale je třeba si uvědomit, že firma musí generovat nějaký zisk a zaplacení práce se nerovná zisk, jak si velká část z nás může myslet!
Tady až tak nejde o celkovou cenu (tedy ano, ale...).
Prostě dle toho jak je "nabídka" vypracována, se nedá provést žádná kontrola správnosti (opodstatněnosti) ceny.
Toto vůbec není standardní nabídka, jak by měla vypadat...
Zde nelze zkontrolovat snad ani jedinou položku, protože není patrné, co obsahuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.