Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít střešní box - ztracené klíče

Od: ludda odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
stratili jsme klíče od zámků střešního boxu Hakr Future 350.
Neporadil by měla někdo jak to šetrně otevřít a podobné zámky vyměnit?
Nepamatuji si vůbec jak je to tam dělané.
Zámky jsou celkem dva, vzadu na levé a pravé straně.
Děkuji

Jak otevřít střešní box - ztracené klíče
Jak otevřít střešní box - ztracené klíče #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Pokud na to nespěcháte, objednal bych si náhradní, podle čísla, co je vyražené na zámku. Vyjde to nejlevněji. Třeba tady centrumnosicu.cz/...

ludda
hodnocení

Tento nápad se mi zdá nejlepší, děkuji ;) Pokud by to bylo max do 14 dní, tak by to bylo super.
Ještě se podívám, jestli nemám náhodou zámky i na příčníkách Hakr, rovnou bych také klíč objednal.
ludda
hodnocení

@ajvn Klíč jsem objednal u výrobce a došel mi do druhého dne. Díky

@ludda - není zač. Hlavně že ta rada pomohla.

hodnocení

3x

Taky zamok som otvoril aku vrtackou a opatrne menit vrtaky za stale vacsi priemer, vnutro sa polame, staci potom vymenit zamok, drzi ho matica z vnutornej strany. Nic sa takto neposkodi.

hodnocení

0x
Najdi si na youtube výraz lock pick. Normální zámek ve dveřích se dá rozlomit ale tohle v plastu bych se raději pokusil vyhmatat než riskovat poškození celého boxu. Nabízí se i rada požádat o otevření kolemjdoucího muže snědé pleti ale tu ti nemůžu dát bez toho abych nebyl označen za rasistu.
Ideální asi bude vzít auto s boxem a dojet někde k zámečníkovi.

ludda
hodnocení

Napadá mě odvrtat ty dva nýty, myslíte, že by pak šel box otevřít?
Nevím jak to zamykání uvnitř vypadá.
Jde mi teď hlavně o to ho otevřít.
Děkuji
Odvŕtať, vyšperhákovať, vyskúšať všetky dostupné kľúče od skriniek, bicyklových zámkov...
Nity (čierne) budú pravdepodobne držať len krytku, ktorá zabraňuje, aby sa veci v boxe nezamotali do zámku. Zámok je prichytený z vnútornej strany veľkou maticou - samotné telo zámku (jeho časť vo vnútri boxu) má vonkajší závit.
Vratové šrouby(?) (strieborné) vo vrchnej časti boxu nad zámkom budú držať kovanie - protiplech. Tie by som asi nechal na pokoji.

hodnocení

0x
Na zámku je vyryté číslo kľúča. Zámočník alebo výrobca by Vám mal vedueť dodať náhradný. Častokrát pasuje obdobný kľúč od zámkov na nábytku. Ja som niekoľko rokov používal kľúč od šatňovej skrinky, až útroby auta pri väčšej oprave vydali originálny, ktorý zapadol pod tapacírung.
Samozrejme, tento zámok nie je až taký problém aj vyšperhákovať.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]