Nejste přihlášen/a.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ajvn®
6x
Pokud na to nespěcháte, objednal bych si náhradní, podle čísla, co je vyražené na zámku. Vyjde to nejlevněji. Třeba tady centrumnosicu.cz/...
0x
Ideální asi bude vzít auto s boxem a dojet někde k zámečníkovi.
ludda
Napadá mě odvrtat ty dva nýty, myslíte, že by pak šel box otevřít?
Nevím jak to zamykání uvnitř vypadá.
Jde mi teď hlavně o to ho otevřít.
Děkuji
Nevím jak to zamykání uvnitř vypadá.
Jde mi teď hlavně o to ho otevřít.
Děkuji
miso®
Odvŕtať, vyšperhákovať, vyskúšať všetky dostupné kľúče od skriniek, bicyklových zámkov...
Nity (čierne) budú pravdepodobne držať len krytku, ktorá zabraňuje, aby sa veci v boxe nezamotali do zámku. Zámok je prichytený z vnútornej strany veľkou maticou - samotné telo zámku (jeho časť vo vnútri boxu) má vonkajší závit.
Vratové šrouby(?) (strieborné) vo vrchnej časti boxu nad zámkom budú držať kovanie - protiplech. Tie by som asi nechal na pokoji.
Nity (čierne) budú pravdepodobne držať len krytku, ktorá zabraňuje, aby sa veci v boxe nezamotali do zámku. Zámok je prichytený z vnútornej strany veľkou maticou - samotné telo zámku (jeho časť vo vnútri boxu) má vonkajší závit.
Vratové šrouby(?) (strieborné) vo vrchnej časti boxu nad zámkom budú držať kovanie - protiplech. Tie by som asi nechal na pokoji.
miso®
0x
Na zámku je vyryté číslo kľúča. Zámočník alebo výrobca by Vám mal vedueť dodať náhradný. Častokrát pasuje obdobný kľúč od zámkov na nábytku. Ja som niekoľko rokov používal kľúč od šatňovej skrinky, až útroby auta pri väčšej oprave vydali originálny, ktorý zapadol pod tapacírung.
Samozrejme, tento zámok nie je až taký problém aj vyšperhákovať.
Samozrejme, tento zámok nie je až taký problém aj vyšperhákovať.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]