Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlení v 1+kk - Máte někdo zkušenosti?

Od: michhaal odpovědí: 7 změna:
Zdravím, chtěl bych zeptat jestli máte někdo zkušenosti s bydlením v 1+kk?
Zrovna ho mám v plánu koupit z hlediska ceny.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli tam hodláte bydlet vy sám, tak o.k. Pro dva už bych to nedoporučovala. :)

runner*
hodnocení

2x

My jsme se zenou v pronajate garsonce spolecne zacinali. Vydrzeli jsme tam bez problemu bydlet vice jak rok. Byt to byl vetsi s balkonem, dum primo u lesa. V te jedne mistnosti jsme meli kola, postel, lyze, stul a zidle. Vzpominam na to moc rad. Clovek byl mlady a moc toho nepotreboval a stejne jsme tam chodili jen prespat.

jm
Přesně tak. I když mimo spaní se tam ještě pravidelně souložilo :-D

hodnocení

1x

Pro jednoho dobrý. Později můžete pronajmout.

molly
hodnocení

1x
Já bych to nebrala ani jako bydlení pro jednoho. Půl roku jsem bydlela v garsonce a vadilo mi to. Potřebuji mít možnost přejít z místnosti do místnosti. Takže jen místnost + koupelna mi prostě vadí. 1+1 už je v pohodě

makk
hodnocení

1x

Kdysi jsme tak bydleli i s malým dítětem. Bylo to lepší, než bydlet u tchýně :). Pro dva lidi v pohodě, my jsme se stěhovali, když bylo dítěti 0,5 roku, takže taky v pohodě. S pětiletým dítětem si to moc představit nedovedu.

jendad
Naproti sousedi 2 děti a kočka. Už jsme jako v Hongkongu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]