My jsme se zenou v pronajate garsonce spolecne zacinali. Vydrzeli jsme tam bez problemu bydlet vice jak rok. Byt to byl vetsi s balkonem, dum primo u lesa. V te jedne mistnosti jsme meli kola, postel, lyze, stul a zidle. Vzpominam na to moc rad. Clovek byl mlady a moc toho nepotreboval a stejne jsme tam chodili jen prespat.
jm
Přesně tak. I když mimo spaní se tam ještě pravidelně souložilo
Já bych to nebrala ani jako bydlení pro jednoho. Půl roku jsem bydlela v garsonce a vadilo mi to. Potřebuji mít možnost přejít z místnosti do místnosti. Takže jen místnost + koupelna mi prostě vadí. 1+1 už je v pohodě
Kdysi jsme tak bydleli i s malým dítětem. Bylo to lepší, než bydlet u tchýně . Pro dva lidi v pohodě, my jsme se stěhovali, když bylo dítěti 0,5 roku, takže taky v pohodě. S pětiletým dítětem si to moc představit nedovedu.
jendad
Naproti sousedi 2 děti a kočka. Už jsme jako v Hongkongu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.