Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, neexistuje nějaký "filtr" na hrubší nečistoty, spíše né umýlsně vysáte věci?. Původně jsem měla vysavač s kartáčem, tak se mi nestávalo že bych náhoudou vysála něco co úplně nechci. Ale nyní mám pár měsíců nový, konečně co trochu vysává, ač sáčkový. Zatím jse si na něj pořádně nezvykla, skoro pokaždé vysaji omylem i to co nechci. .Když mám nový sáček, tak to vždycky vytáhnu, ale pak už to ani pořádně nejde, tak už to ani většinou nehledám v to udusaném nepořádku.
.Většinou se nic neděje, nějaká drobná blbost, malá hračka nebo ani někdy nepostřehnu . Ale mám stach, kdyby se mi to stalo a viděli mě děti,, nebo spíše kdyby "něco" náhodou sylšely, že bych to stejně nenašla. Vždycky zatím v pohodě, ale nikdy člověk neví no
Nějaký fígl, když to nevýjde a všimnou si?
Pokud vřadíte kdekoliv jakýkoliv "hrubý" filtr, bude problém s tím, že se bude sání ucpávat. Pro tento případ doporučuji spíše toto řešení. Z běžného papírového sáčku se omylem nasáté věci těžko vyděávají, zejména pokud je plnější. Takže doporučuji, podle typu vysavače, do něj zakoupit trvale použitelný sýček (plátěný, s možností jej ze spodu celý otevřít a snadno vyprázdnit). Je to výhodné i z toho důvodu, že pak není nutné kupovat stále nové papírové sáčky. Z tohoto pak vše bez problémů vysypete a omylem nasáté věci vyberete. Pokud sdělíte přesný typ vysavače, zukusím Vám vyhledat dodavatele tohoto sáčku (vyrábí to snad Poláci). Sám jsem je kupoval, asi před rokem, na více různých vysavačů.
Já mám centrální vysavač, takže se stejně vysype "hrnec s odpadem" a v něm se může člověk hrabat dle libosti. Na hrubé nečistoty používám separátor popela - s dvojím filtren - větší mřížka a sítko.
Pro vaše účely asi není možné nic jiného, než mít nějaký průsvitný dirtdevil nebo prostě sáčkový vysavač a sáček roztrhat před vyhozením...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.