Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opadlá omítka u točitého shodiště

Od: koss101® odpovědí: 4 změna:

Mám točité shodiště a některé shody jsou uchyceny do zdi. Bohužel díky namáhání (tj. po shodech chodím) pod uchycením vypadává omítka. Už jsme to zkoušeli opravit sádrou, dokonce i pružnou sádrou, ale ty vypadly také, navíc mi přijde, že sádra je pouze estetická a nebude tam pomáhat shody držet.

Uvažuji o nějakém lepším řešení, napadá mě malta nebo beton, co byste na opravu doporučili vy?

Opadlá omítka u točitého shodiště
Opadlá omítka u točitého shodiště #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Použijte rozpínavý beton. Otvor zvětšete cca 5-7cm na každou stranu a cca 10 cm do hloubky , navlhčete a dejte např. toto:

hasoft.cz/...

Udělat tak,aby se to dalo přeštukovat do hladka

hodnocení

Děkuji vám moc za odpověď, moc mi pomohla + ten typ na maltu.

hodnocení

2x

Opravil bych to uchycení do zdi. To nejdříve.

hodnocení

0x

Zřejmě je to špatně dimenzováno a při chůzi po schodech se to prohýbá a pak vypadne zdivo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]