Nejste přihlášen/a.
měnil jsem ventil (roháček) pro dopouštění vody do topného systému, při tom vyteklo cca 2l vody zřejmě z trubek plynového kotle. Po výměně jsem vodu dopustil a zkusil zatopit jestli je vše OK. Chvilku bylo vše ok, ale po chvíli přestala topit podlahovka a již nejde. Odvzdušnil jsem vše co šlo (radiátory, expanzní nádobu v kotli a směšovače na podlahovém topení)-bez úspěchu. Může to způsobovat zavzdušnění? Pokud ano co s tím? Radiátory topí normálně a vzduch od nikud nevychází. Čerpadlo v kotli zdá se funguje. Zkoušel jsem zavřít radiátory aby šla voda jen do podlahovky, ale je to stejné-vstup do okruhu podlahového topení je studený. Poradí někdo co může být příčinou? Předem děkuji.
Odvzdusnil jste expanzomat v kotli? Ale v expanzomatu musi byt vzduch...V podlahovce je nejaka vzduchova kapsa, chce to cas a topit do radiatoru i podlahovky. Obcas topeni vypnout a zkusit odvzdusnit. To se casem protlaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.