Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou dveře ktere vode neotevřou

Od: josepha* odpovědí: 8 změna:

jdou sehnat vodevzdorne vchodove a francouzske dveře prosim o pripadne kontakty diky moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakou rřídu vodotěsnosti požadujete?

doplněno 24.02.10 13:23:

Vodotěsnost třída 1A.

stačí?

doplněno 24.02.10 13:23:

třeba:

next.takeit.idnes.cz/...

josepha*
hodnocení

no shanim vchodove dveře 90 a nejake dvoukřidle francouzske tak asi 150-170cm a jedna se mi o to že kdyby byly povodne tak at je voda za dveřmi

hodnocení

0x

Slyšel jsem někde, že se prodává speciální folie, která se přiloží na dveře a voda ji tak přitlačí, že se dveře dokonale utěsní proti povodňové vodě. Víc podrobností však nevím.

hodnocení

0x

nemyslíte že voda při povodních pronikne jinudy?

vlku95, souhlasím s Vámi, páč o okusek vedle sjou okna. To raději "nafukovací vak" na dveře, ale to je dedata na jiné téma...

ferda1954*

A o kousek níž je odpad a zpětnou klapku jistě nemá.

josepha*
hodnocení

okna mame tak o metr vyš než dveře a klapa zpetna bude taky akorat chci mit za dveřmi akvarko jde TO? chytre rady si nechte

josepha, zbytečně se zlobíte,

"akorat chci mit za dveřmi akvarko jde TO?" to víte že to jde, proč by jste nemohla mít akvárko za dveřmi?

doplněno 24.02.10 16:53:

odkaz jsem Vám sdělil, popis tam je taky, ale stále nechápu to akvárko za dveřmi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]