Nejste přihlášen/a.
V nabídce jsem našel "Nástavec Water Jet, který promění hadici ve vysokotlakovou vapku", za 499,- Kč. Zajímalo by mne, na jakém principu tento nástavec zvyšuje až 6 x tlak vody, na údajný maximální tlak 1,2 MP (12 barů), z přivedeného minimálního 0,2 MPa (2 bary). A máte s tímto zařízením někdo zkušenosti? Díky za reakce.
Díky za všechny reakce. Na základě Vašich příspěvků se mi potvrdilo, co jsem se domníval. Proto jsem takto otázku formuloval. Zkrátka fyzikální zákony platí a prodejci "klamou". Tímto dále považujte otázku za uzavřenou.
Možná se pletu, ale tlak se tímto způsobem zvýšit nedá. Ta tryska jen usměrní proud vody do tenkého paprsku a zvýší tím rychlost proudící vody. To má za následek větší účinost paprsku.
Důvěru v podobné výrobky ztrácím, když se pod nabídkou dočtu informaci že "Skladem poslední kusy! Téměř vyprodáno! "
Prodejce tím dává jasně najevo, že o výrobek není náležitý zájem a že toho má plné sklady . Klidně se vsadím, že tam stejná informace bude i za měsíc (za dva...). Za 2 stovky možná dobrý.
Vodní trkač? Muselo by se vědět, jaký je vnitřní mechanismus. http://cs.wikipedia.org/wiki/Vodn%C3%AD_trka%C4%8D
Dle videa, neužitečné - useless - doing nothing .
Ten e-shop je plný polofejků. Prostě přeprodej předražených čínských zmetků.
To samé na Ali za 130 Kč.
Představte si to tak, že v kapalině platí zákon o zachování energie, to znamená, že pokud chci vyšší tlak, musím zvýšit rychlost proudění malým průměrem trysky na úkor množství. Pokud chci větší množství vody, znamená to menší rychlost proudění,nižší tlak a větší průměr trysky.
Všechny ty zákony Bernouliho rovnice,Toricelliho zákon a pod se zabývají prouděním vody v nádobách (tedy tlakem uvnitř), tedy ne tím, co se stane po opuštění vody z nádoby(hadice nebo trysky). Tady si musíte vystačit se selským rozumem.
Závěr: Tímto výrobkem získáte přístroj na čištění maximálně zubní protézy. Čistit tím auto je opravdu nadnesené a bude to pro trpělivé. Ruční porofi myčky aut je jiná liga a i jiný princip
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.