Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postel pro 4 lidi do malé místnosti

Od: petaja® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

věděl by někdo, jakou patrovou postel, nebo jak vyřešit spaní pro 4 lidi do místnosti velké - šířka 272 cm a délka 335 cm. Jedná se o to, jak tam vměstnat nějaké patrové postele, pro dva dospělé a dvě děti do 10 let. Vymyslet nějaké řešení.

Jedná se vlastně o obdelník, vchod a protější balkonové dveře s oknem jsou umístěny z té kratší strany.

Jde jen o místnost na přespání.

Děkuji za rady, za tipy na postele, za vše.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

molly
hodnocení

2x
Pokud je to jen na přespání a nejde úplně o komfort pohybu atp umím si představit něco takového max-i.cz/... dole širší pro 2 a k tomu šuplík jako je tady nabytek-aldo.cz/...
Výroba zřejmě na zakázku. Bude to ode zdi ke zdi tak žebřík nahoru by musel být bokem
doplněno 17.05.21 09:12: Něco takového postylky-postele.cz/...
doplněno 17.05.21 09:19: Ještě jsem našla tuto ale byla by asi fakt na celou šířku místnosti a dospělí by nespali vedle sebe. Třeba na chatu asi stačí... veneti.cz/...
molly
A tady ještě obě děti nahoře, aby se nehadaly :) na prostor asi nejlepší palandy.cz/...
hodnocení

Děkuji za odpověď, něco takvého jsem si představovala, mám inspiraci...

asd1
hodnocení

1x

Dvě palandy... Pokud jde i o prachy, tak trámky latě prkna, pilka hoblík vrtačka lak a udělat sám. Nic složitýho to neni.. Pak to nebude stát 30k ale max. 10 (bez matrací)

jm
hodnocení

0x
Šikovný truhlář si poradí. Cenu si tipnu... 35000,-

ladis*
hodnocení

0x

Jen taková technická, co to je za místnost?

já že podle norem na bydlení, pro trvalé spaní se místnost navrhuje pro pouze dvě osoby, s přistýlkou pro 3.

jde o kubaturu vzduchu na dýchání. Takže koupit asi nepůjde vůbec nic, jedině nechat vyrobit?

viděl jsem palandy v americkém vězení, byly železné a přišroubované přímo na zeď

hodnocení

Díky za ,,vtipný" komentář. Je to můj dětský pokoj u rodičů. A kvůli pár dnům v roce, ke kterým slouží místnost jen k přespání, nový bejvák opravdu kupovat nebudou. Nebo jim na něj dáte peníze?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]