Nejste přihlášen/a.
V pondělí mám jednání, budu pojišťovat barák. Jsme dva spoluvlastníci, nemovitost se zahradou užíváme společně, problémy nejsou. Ale to pojištění mám prý vyřešit já. Pojišťovnu mám už vybranou, protože u tý jsme byli dosud, jenomže prostě došlo ke změně poměrů (původní byla ještě na původního majitele). Barák je normál ve městě, není rozdělený na dvě bytové jednotky. Všechno je na dobrovůli a dohodě, což -zatím- docela dobře funguje.
Takže potřebuju poradit, jak máte podobnou situaci ošetřenou vy, co je třeba dobré mít v té smlouvě, jaká jsou případná úskalí nebo tak, prostě víc hlav víc ví.
Můj názor je, že ČSOB je jedna z nejhorších voleb. Myslím si, že u pojištění není tolik důležité v jaké shodě jste se spoluvlastníkem. Pokud budete pojištění platit napůl a zrovna tak si jste schopni rozdělit následnou částku, tak není co řešit.
Jako já si taky myslím, že jsou asi i lepší pojišťovny. Tak že bych to tam v pondělí jen zrušil? Ale ke komu se vrhnout?
CSOB sa vyhnite oblukom, jedny z najvecsich podvodnikov.
Ak chcete kvalitnu poistku tak jedine Allianz, vsetko mate poistene na hodnotu noveho ked nebude setrit kazdu korunu pri poistke.
Priklad vykradnu Vam dom a zoberu stary iPhone + Macbook... u csob "mozno" dostanete 5000,- Kc po zapocitani amortizacie.
U Allianz amortizacia nehra rolu a teda dostanete cca 50 000,- Kc.
Pro nemovitost mi to pro klienty u ČSOB nevychází optimálně, daleko lepší to bývá u UNIQA nebo u ČPP (pojistné u ČPP i v té nejlepší verzi bývá často levnější než u konkurence). POkud by to byla čistá domácnost, tak by ta ČSOB ještě dávala smysl.
Abych nezapomněl, v jednom případě dává ČSOB smysl - pokud je tam vyšší povodňová zona.
Být váma, tak bych to neřešil sám, ale obrátil se na pojišťovacího poradce. Sám máte nejlepší náběh na špatný výběr pojišťovny. A ty srovnávače na Internetu nejlépe ignorujte úplně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.