Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím zamaskovat odpadní rouru

Od: kubinec® odpovědí: 21 změna:

prosím o radu, jakým materialem "zamaskovat" tu odpadní rouru (asi kameninová)

nechci ji jen oškrábat a znova natřít, ale chtěl bych ji nejraději úplně schovat, ale nevím si rady jak to vyřešit jestli sadrokartonem a pak vymalovat,nebo něčím jiným

ta roura se čas od času se zarosí a prosakuje vlhko, takže ji úplně "zakonzervovat" asi nebude dobrý nápad

nebo máte jiný lepší způsob, jednodušší? děkuji

Čím zamaskovat odpadní rouru

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

1x

Kameninová určitě není, je rezavá, tak je to litina. Já bych ji zabednil sadrošem nebo ytongem a zaplácnul nějakou omítkou a malbou.Nechal přístupný jen čistící kus (dole). Nebo kdysi jsem narazil na polystyrenové roury (izolační), rozpůlit nasadit na odpad, přilepit a natáhnou nějakou omítku.

hodnocení

další foto

Čím zamaskovat odpadní rouru #2

kytka*
hodnocení

0x

Mě by se líbil kryt ze dřeva. A odnímatelný ,protože dole jsou "dvířka " na čištění ,tak abyste v případě potřeby mohl k nim.

doplněno 23.02.10 18:21:

udělat i podhled ze dřeva. Mám ráda dřevo. Toť jen můj tip.

doplněno 23.02.10 18:27:

Přehlédla jsem ,že se vám roura rosí, tak bych ji natřela hnědou barvou / to jako kmen / a udělala bych z toho strom -větve , zelené listí, jednou jsem to viděla a vypadalo to dobře.

hodnocení

0x

Já bych to dala zadělat sádrokartonem, tu vodov.trubku by to zakrylo také, na to buď vymalovat, nebo hezkou tapetu.Kdyžtak tam udělat větrací průduchy, když se to rosí...Manžel nedávno zadělával stoupačky laminem, dělal tam i dvířka. vypadalo to pěkně.

hodnocení

0x

Levně jednoduše sádrokarton. Matroš do 250Kč?

dodejte výšku

doplněno 23.02.10 18:43:

Nebo od truhláře dva pruhy lamina, sešroufovat do "L" a hotovo

cena do 250Kč dodejte výšku

doplněno 23.02.10 18:47:

nebo odstupte a vyfoťte celou stěnu s WC, třeba tam padne skříň pro ženské zbytečnosti

hodnocení

mělo by to být cca 2.70 cm výška

hodnocení

lamino?

no taky mě to napadlo, ale mám strach z toho rosení, ale není problém vyvrtat ty průduchy,že?

a tu plast. trubku co vede k WC, by se tayk dala vyřešit tím laminem(jakoby "obložka" U a nasadit na tu trubku ) a vznikla by jakoby malá ale dlouhá polička na "serepetičky"

Čím zamaskovat odpadní rouru #3
hodnocení

rozměr to WC místrnosti je si myslím nějak 70 x 100cm, já nevím ale je problém se tam otočit

Tu platovou trubku bych zasekal do zdi.

vše chych schoval do poliček, skříněk, páč ženská má stále plno sarapatiček na schování.

doplněno 24.02.10 08:08:

a samozřejmě opatřil úchytem pro zvedání z mísy, páč je tam starší osoba.

pt®

Milane, to je také dobrý nápad, ale serepatičky bych na záchod nedávala. Ty poličky spíš na čisticí prostředky, například. PT /stařenka/

pt, :) vždyť jsem napsal sarapatičky a to je právě vše co ženy používájí, alespoň u nás to vypadá jako v drogerii. Samý saponát dezinfekce, voňavky, smradlavky, atd, zkrátka sarapatičky. *pusa*

zapněte skype.

hodnocení

jsem on-line

pt®

zdravím kubinec, poradím vám, aby to bylo pěkné i esteticky, jen takový nápad. Vložím názorný obrázek stěny. A vy byste to praktikoval na tu rouru. PT /stařenka/

doplněno 23.02.10 19:42:

Použijete různé rozbité dlaždičky, nebo kamínky, nalepit a zaspárovat. Pěkné, že?

Čím zamaskovat odpadní rouru #4
kytka*

to je krásné máte ode mne bodík.

333tereza

To je fakt pěkný. Koukám, že jen to umyvadlo se skříňkou koštovalo tak 6. tis. min.

23.02.10 22:12
hodnocení

*palec*

jabraka*

Kubo,tuto část koupelny,nebo taky WC jsem už několikrát maskoval.Mohu vřele doporučit,vyříznout díly z polystyrenu a rouru polep.Pokud to bude někdy potřeba zpřístupnit,lehce se to odstraní.Na to se natáhne flexilepidlo a vymaluje.Lze i polepit tapetou i s takovou pěknou mozaikou.

JABRAKA

hodnocení

dnes mám nové fotky, jinak to prostě nejde nafotit,*hi* (panorama funkci v aparátu nemám)

Čím zamaskovat odpadní rouru #5

až se vrátíte, tak pokračujeme.
ještě bych snížil strop třeba,

fotku dodám za chvíli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]