Nejste přihlášen/a.
prosím o radu, jakým materialem "zamaskovat" tu odpadní rouru (asi kameninová)
nechci ji jen oškrábat a znova natřít, ale chtěl bych ji nejraději úplně schovat, ale nevím si rady jak to vyřešit jestli sadrokartonem a pak vymalovat,nebo něčím jiným
ta roura se čas od času se zarosí a prosakuje vlhko, takže ji úplně "zakonzervovat" asi nebude dobrý nápad
nebo máte jiný lepší způsob, jednodušší? děkuji
Kameninová určitě není, je rezavá, tak je to litina. Já bych ji zabednil sadrošem nebo ytongem a zaplácnul nějakou omítkou a malbou.Nechal přístupný jen čistící kus (dole). Nebo kdysi jsem narazil na polystyrenové roury (izolační), rozpůlit nasadit na odpad, přilepit a natáhnou nějakou omítku.
Mě by se líbil kryt ze dřeva. A odnímatelný ,protože dole jsou "dvířka " na čištění ,tak abyste v případě potřeby mohl k nim.
doplněno 23.02.10 18:21:udělat i podhled ze dřeva. Mám ráda dřevo. Toť jen můj tip.
doplněno 23.02.10 18:27:Přehlédla jsem ,že se vám roura rosí, tak bych ji natřela hnědou barvou / to jako kmen / a udělala bych z toho strom -větve , zelené listí, jednou jsem to viděla a vypadalo to dobře.
Levně jednoduše sádrokarton. Matroš do 250Kč?
dodejte výšku
doplněno 23.02.10 18:43:Nebo od truhláře dva pruhy lamina, sešroufovat do "L" a hotovo
cena do 250Kč dodejte výšku
doplněno 23.02.10 18:47:nebo odstupte a vyfoťte celou stěnu s WC, třeba tam padne skříň pro ženské zbytečnosti
lamino?
no taky mě to napadlo, ale mám strach z toho rosení, ale není problém vyvrtat ty průduchy,že?
a tu plast. trubku co vede k WC, by se tayk dala vyřešit tím laminem(jakoby "obložka" U a nasadit na tu trubku ) a vznikla by jakoby malá ale dlouhá polička na "serepetičky"
vše chych schoval do poliček, skříněk, páč ženská má stále plno sarapatiček na schování.
doplněno 24.02.10 08:08:a samozřejmě opatřil úchytem pro zvedání z mísy, páč je tam starší osoba.
Milane, to je také dobrý nápad, ale serepatičky bych na záchod nedávala. Ty poličky spíš na čisticí prostředky, například. PT /stařenka/
pt, vždyť jsem napsal sarapatičky a to je právě vše co ženy používájí, alespoň u nás to vypadá jako v drogerii. Samý saponát dezinfekce, voňavky, smradlavky, atd, zkrátka sarapatičky.
zdravím kubinec, poradím vám, aby to bylo pěkné i esteticky, jen takový nápad. Vložím názorný obrázek stěny. A vy byste to praktikoval na tu rouru. PT /stařenka/
doplněno 23.02.10 19:42:Použijete různé rozbité dlaždičky, nebo kamínky, nalepit a zaspárovat. Pěkné, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.