Nejste přihlášen/a.
Halo, mam dotaz ,zda znate seriozni fi /ne predrazenou/ na rekonstrukci strechy, castecne i krovu na starem domku.
Starou krytinu shodit, opravit krov, kde je treba a polozit plechovou strechu /opticky je jako taskova/-Satjan atp.
A nejdrive cenovou nabidku-nezavazne a bezplatne.
Dekuji
Kamila
0x
Nejlépe zkreslit jednoduchý výkres půdorysu objektu a tvaru a provedení střechy. S popisem provedení o jakou jde stávající krytinu (demontáž) a představu nové krytiny. Na základě tohoto si zjistit na netu příslušné firmy (pokrývače) v okolí, do cca 40-50 km, ty pomocí netu a zaslání tohoto podkladu oslovit a požádat o předběžnou kalkulaci a možnosti termínů.
Výhodné bývá někdy sehnat si i krytinu sami u blízkého dodavatele - prodejce, podle jeho nabídek a ceny (má třeba momentálně vhodné slevy) a poté se domluvit s realizační firmou, která "protáhne" požadovanou dodávku této krytiny přes sebe (nižší DPH).
0x
m.tzb-info.cz/...
0x
Mám to stejně, jako Jenyk, znám dvě solidní firmy, ale mám od nich zákaz dávat kontakt. Neví, kam dřív. Jedna mi dělala střechu, po moc dobré známosti. O cenové nabídce jsme se vůbec nebavili, jen o termínu. Udělali, řekli si o peníze, já zaplatil. Přemýšlím, kdo Vám předem bezplatně bude dělat cenovou nabídku na nepředraženou (takže levnou?) střechu, když mají práci na tři roky dopředu? Pokud práci nemají a musí ty nabídky dělat, aby získali zákazníka, je asi něco špatně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.