Nejste přihlášen/a.
Halo, mam dotaz ,zda znate seriozni fi /ne predrazenou/ na rekonstrukci strechy, castecne i krovu na starem domku.
Starou krytinu shodit, opravit krov, kde je treba a polozit plechovou strechu /opticky je jako taskova/-Satjan atp.
A nejdrive cenovou nabidku-nezavazne a bezplatne.
Dekuji
Kamila
Nejlépe zkreslit jednoduchý výkres půdorysu objektu a tvaru a provedení střechy. S popisem provedení o jakou jde stávající krytinu (demontáž) a představu nové krytiny. Na základě tohoto si zjistit na netu příslušné firmy (pokrývače) v okolí, do cca 40-50 km, ty pomocí netu a zaslání tohoto podkladu oslovit a požádat o předběžnou kalkulaci a možnosti termínů.
Výhodné bývá někdy sehnat si i krytinu sami u blízkého dodavatele - prodejce, podle jeho nabídek a ceny (má třeba momentálně vhodné slevy) a poté se domluvit s realizační firmou, která "protáhne" požadovanou dodávku této krytiny přes sebe (nižší DPH).
Mám to stejně, jako Jenyk, znám dvě solidní firmy, ale mám od nich zákaz dávat kontakt. Neví, kam dřív. Jedna mi dělala střechu, po moc dobré známosti. O cenové nabídce jsme se vůbec nebavili, jen o termínu. Udělali, řekli si o peníze, já zaplatil. Přemýšlím, kdo Vám předem bezplatně bude dělat cenovou nabídku na nepředraženou (takže levnou?) střechu, když mají práci na tři roky dopředu? Pokud práci nemají a musí ty nabídky dělat, aby získali zákazníka, je asi něco špatně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.