Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce strechy na starem domku

Od: kamila odpovědí: 5 změna:

Halo, mam dotaz ,zda znate seriozni fi /ne predrazenou/ na rekonstrukci strechy, castecne i krovu na starem domku.

Starou krytinu shodit, opravit krov, kde je treba a polozit plechovou strechu /opticky je jako taskova/-Satjan atp.

A nejdrive cenovou nabidku-nezavazne a bezplatne.

Dekuji

Kamila

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Známe seriózní firmu. Z Krkonoš.
Ale do poloviny příštího roku beznadějně plno.

hodnocení

1x

Kamilo, teď jsem se vrátil od rozpočtáře na střechy, chcete od něj něco, mám mu ně co sdělit?

Každá firma Vám udělá po místní prohlídce nabídku zdarma. Vy si pak najdete tu nejlepší z 10-15 nabídek.

Hledejte ve Vašem okolí, do 30-40 km.

hodnocení

0x

Nejlépe zkreslit jednoduchý výkres půdorysu objektu a tvaru a provedení střechy. S popisem provedení o jakou jde stávající krytinu (demontáž) a představu nové krytiny. Na základě tohoto si zjistit na netu příslušné firmy (pokrývače) v okolí, do cca 40-50 km, ty pomocí netu a zaslání tohoto podkladu oslovit a požádat o předběžnou kalkulaci a možnosti termínů.

Výhodné bývá někdy sehnat si i krytinu sami u blízkého dodavatele - prodejce, podle jeho nabídek a ceny (má třeba momentálně vhodné slevy) a poté se domluvit s realizační firmou, která "protáhne" požadovanou dodávku této krytiny přes sebe (nižší DPH).

oldi
hodnocení

0x
V Čechách se často dělají černé, nebo tmavě střechy. Je to i nevýhodné, střecha se letních měsících často přehřívá.
m.tzb-info.cz/...

hodnocení

0x

Mám to stejně, jako Jenyk, znám dvě solidní firmy, ale mám od nich zákaz dávat kontakt. Neví, kam dřív. Jedna mi dělala střechu, po moc dobré známosti. O cenové nabídce jsme se vůbec nebavili, jen o termínu. Udělali, řekli si o peníze, já zaplatil. Přemýšlím, kdo Vám předem bezplatně bude dělat cenovou nabídku na nepředraženou (takže levnou?) střechu, když mají práci na tři roky dopředu? Pokud práci nemají a musí ty nabídky dělat, aby získali zákazníka, je asi něco špatně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]