Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lišejník na plechové střeše

Od: rodic odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nevím proč se objevil na této střeše, když třeba na protější není, je to střecha do V, ale to není důležité. \Zajímavé je, že v létě je plech pěkně horký a že to přežije. Loni jsem natíral znovu sřechu, obrousil a přijde mi, že letos je to ještě horší co do množství. Co se s tím dá dělat? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli máte dům na kuří noze, tak střechu obrátit k jihu. *smich* Ono se to drží na severních plochách. Takže sundat wapkou.

rodic
hodnocení

Tak smůla, střecha leží na západ a pere do ní slunko pomale už od východu, jak jsem psal, je do V a ne do A jak obyčejně střechy jsou. S tou wapkou nevím, ale můžu to zkusit.

Alebo môžte vymeniť plech za medený. Na ňom lišajník nerastie. Akurát pozor, aby mu nenarástli nohy.
S tou wapkou to ide dobre. Umývajte to ale s citom, aby ste nezdvihli spoje. A pozor na to, že dole pôjde aj menej súdržná farba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]