Mám. Spokojenost. Co vás přesně zajímá? doplněno 12.05.21 20:32: Mám ho dost dlouho, takže informace z té doby už nejsou relevantní. Tehdy jsem si desku betonoval sám. Mohu pouze říct, že domluva byla bez problémů a vše klaplo. Je to veliká firma s dlouholetými zkušenostmi, nemusíte mít obavu. doplněno 13.05.21 02:44: Vždyť píšu, že ta cena už po tolika letech nebude platit. Na stránkách mají nabídku nezávazné kalkulace, tak zkuste vyplnit. diamant-unipool.eu/...
Vy jste teda případ. K čemu vám bude informace, že před 20-ti lety stál 6m dlouhý bazén třeba 35 tisíc? Materiál šel s cenou nahoru, lidská práce rovněž. Navíc bazén, to není jen plast. Jestli dnes firma nabízí betonový podklad nevím, od toho máte telefon. Pokud víte, jak se s ním pracuje. Já tady mohu pouze napsat, že mám s firmou dobré zkušenosti. Bože,mám to fakt štěstí na tazatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.