Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazény Diamant Unipool

Od: tomo30® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,máte někdo doma bazén od firmy Diamant Unipool Val.Mez? Pokud ano rád bych pohovořil a získal nějaké recenze díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám.
Spokojenost.
Co vás přesně zajímá?
doplněno 12.05.21 20:32: Mám ho dost dlouho, takže informace z té doby už nejsou relevantní.
Tehdy jsem si desku betonoval sám.
Mohu pouze říct, že domluva byla bez problémů a vše klaplo.
Je to veliká firma s dlouholetými zkušenostmi, nemusíte mít obavu.
doplněno 13.05.21 02:44: Vždyť píšu, že ta cena už po tolika letech nebude platit.
Na stránkách mají nabídku nezávazné kalkulace, tak zkuste vyplnit.
diamant-unipool.eu/...
hodnocení

Jakou máte variantu,kolik stála a zda firma vybuduje i základní desku?

12.05.21 21:26
hodnocení

A cena?

hodnocení

...příště radši neodpovidejte,jenom nastvete lidi.
Ano,na kalkulaci čekám ale zajímá mě vyvoj ceny a i jiné veci na které evidentně neumíte odpovědět
Vy jste teda případ.
K čemu vám bude informace, že před 20-ti lety stál 6m dlouhý bazén třeba 35 tisíc?
Materiál šel s cenou nahoru, lidská práce rovněž.
Navíc bazén, to není jen plast.
Jestli dnes firma nabízí betonový podklad nevím, od toho máte telefon. Pokud víte, jak se s ním pracuje.
Já tady mohu pouze napsat, že mám s firmou dobré zkušenosti.
Bože,mám to fakt štěstí na tazatele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]