Nejste přihlášen/a.
Zdravim.
Měl jsem po babičce starej sušák na prádlo, kde byl ještě klasickej provázek. Při tom v těch místech to prádlo tak jako divně smrdělo tim, jak ten provázek se navlhčil a v podstatě se to tam blbě sušilo.
Pak jsem kupoval "něco jako ocelový lanko", viz fotka (myslim, že přesně tohle)
no a prádlo pak smrdělo v těch místech, tim plastem, ještě víc, než od tý vlhkosti, leč chápu, že to bylo nové (možná bych to měl nechat tak měsíc dva nově rozbalený?) že jsem to sundal a koupil si radši klasickej sušák.
Teď mi došlo, že nejsnažší bude koupit sušák za okno, nebo minimálně pro čas jaro-léto-podzim a rád bych věděl, když tedy koupim nějakej sušák za okno, co si tam dát za drát, kterej nesmrdí?
Našel jsem tohle
jsem vnímavej na vše, takže jako vždy, ptám se na vaše zkušenosti.. ty co nic nikdy necítí , na ty nemám co říct, ty komentují vždy. blbé.
? asi by bylo dobré napsat na co reaguješ.
zjevně na spousty jiných věcí, na které ale nikdy nikdo smysluplně neodpověděl..víceméně jenom podle své logiky, která neobsahovala tu mojí. což jaksi pořád není smysluplná odpověď.
každej jen řekne "ne, tak to není" a to jsem vás vy chytrolíni požádal, abyste mi tedy zdvořile, když jsem tak blbej (podle vás) řekli vaše argumenty. a nikdy nikdo nic.
no, ptám se těch, kteří jsou vnímavější a tedy smrdí jim to.
předpokládám, že takoví lidé jsou .. a takoví lidé mají většinou stejné problémy jako já.
třeba, že někdo si pověsí prádlo, co smrdí jak toxická laboratoř (od pracího prášku) - a je to cítit třeba ještě 20 metrů od místa sušení a pak to nosí ,tak to já třeba nechápu.
Nebo to někomu vadí, já mám slabej žaludek a asi bych se pozvracel, udusil, nebo přinejhoršim se toho 1) bojim , protože je to uměle vytvořený a jak píšu, mám slabej žaludek, tak mi to jednoduše nedělá dobře.
"...předpokládám, že takoví lidé jsou..."
No vyloučit se to asi nedá, ale já se s nikým takovým za poslední > 1/2 století nesetkal.
Nevěřila jsem tomu, ale vy budete tzv. superčichač. Máte extrémně vyvinutý čich. plus.rozhlas.cz/...
nemám extrémně vyvinutý čich.. nebo jinak, pokud to tak chcete chápat tak ano.
pravda je ale taková, že jen vzhledem k jistému nezájmu o svět nezaplňuji svůj mozek vjemy např. poslechem rádia, koukánim na TV, čtenim pochybnejch knih a vlastně čemukoliv, co by vás mohlo napadnout, čimž ve vědomí dochází ke schopnosti rozpomínání na minulé - tedy vyplavování vzpomínek, zpracovávání souvislostí, jak funguje a nefunguje svět a tedy i vzhledem k jisté "prázdnotě či čistotě těla", kdy zkrátka nemám zaplněné smyslové vjemy a s tím i mozek podněty, jsem schopen vnímat věci, které jiní nevnímají.
Pravda je totiž, že je dle logiky vnímají. Každý vnímá vše, jen si to dost často ani neuvědomuje.. zkrátka to nestíhá zpracovávat a tak na to v podstatě doslova nereaguje a pak jedná, jakoby to nebylo, což je jemu na škodu.
ostatně, myslim, že vnucované školství, versus unschooling, je toho dobrej příklad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.