Dobrý den budou dělat stropy z SDK v domě nad stropy je jen půda, původní SDK jsem sundal a zůstal mi rošt je daný křížem Strop chci zateplit vatou a dát parozábranu,jak ale zamezit proděravění parozábrany šrouby SDK? Je prý na to nějaká páska která se nalepí na parozábranu na profil která pak díry po šroubech utěsní je nutné ji použít? A hlavně funguje? Jinak spoje parozábrany bych přelepil a na stěny taky přilepil na nalepení na profily bych použil kousky oboustranné kobercovky jaké jsou vaše názory? Díky moc
Srouby na uchyceni SDK se nepocitaji jako perforace parozabrany. Paska na spoje je dulezita, takze obycejna kobercovka nebude to prave. Pouzijte pasku na to urcenou hasoft.cz/... a lepidlo na obvod mistnosti hasoft.cz/...
Páskou na koberce bych přilepil parozábranu k profilům aby mi tam nějak držela než přišroubuji SDK jinak na spoje bych samozřejmě použil pásku k tomu určenou a po obvodu bych použil lepidlo v kartuši a ty šrouby jež parozábranu fakt nevadí? Vždyť jich je tam plno
Ta páska pod šrouby se používá ve vlhkostně namáhaných prostorách nebo v prostorách s rekupoerací tepla. Takže koupelny,bazény a pod. Pokud nad tím máte jen provětrávanou půdu, nedělal bych si s použitím starosti a použil bych jen oboustranně lepící pásku na lepení parotěsných zábran.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.