Nejste přihlášen/a.
Nad dílnou je na terase položená dlažba, která má vydrolené spáry a po deštích voda teče pod dlažbou do okápku ještě 2-3 dny. Už se za 18 let 3x položila nová mrazuvzdorná dlažba.
Mohu tuto dlažbu něčím voděodolným natřít ale nevykopávat jí a nahoru pak položit novou dlaždici? Spád by byl zachován. Nechce se mi nechat komplet všechno vykopat a dělat novou izolaci.
Ráda si nechám poradit. Děkuji všem rady i za nápady.
Rada na víc než rok či dva-vykopat dlažbu až na "izolaci"(která tam není nebo je už tak staráže nefunguje) a nově provést hydroizolaci,oplechování ... pak pokládku dlažby. Nouzově postačí max do příštího jara, vyškrábat drolivé spáry a přespárovat.
Zde se dozvíte přesně jak na to : e-radce.cz/... str-12
Ano, dlažba tam být musí a nejde podlahu zvyšovat, nebot´ vedle je maličká zimní zahrada. Ta je trošku vyvýšená, ale i tak už mi tam občas podtéká voda.
Sousedi si dali vloni dlažbu na ty terče, také mají kytky v květináčích jako já a už jim vytéká bahýnko. Někdy déšt´ hodně hlíny vyhází z květináčů + spad a špína ze vzduchu. No a ještě by se i zvýšila podlaha. Terče tedy nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.