Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit obklady - flíčky od uskladnění

Od: wrtulka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

v koupelně máme obklady (moc hezké modré) které mají malé jakoby rezaté flíčky - jsou od toho jak byly dlouho skladovány na sobě - takže je to vlastně vždy od té předchozí obkladačky - jak má z druhé strany tu vypálenou hlínu tak od toho..Potřebovala bych to nějak vyčistit ono je to vidět spíš z blízka ne z dálky ale i tak.. Jde o to že když na to vezmu houbičku a hooooodně dlouho na jednom tom flíčku kroužím tak se to někdy podaří i trošku vyčistit ale takhle bych na tom nechala ruce. Nezná na to nějakej trik?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste Cif, neboReal, nebo Toro pastu na houbičku, nebo vlhký hadýrek, a myslím, že to lehce umyjete.

wrtulka*
hodnocení

Myslím že Cif jsem zkoušela, taky Milit, celkově různý čističe na koupelnu.. vlhkým hadrem to už vůbec nejde..

lidka*
hodnocení

0x

Já bych vsadila na citron - zkuste flíčky čistit vymačkaným citronem. *palec* Věřím, že si zároveň doplníte vitamín C a postupně zbavíte obklady flíčků. *tuc* Napiště prosím, jestli to zabírá. *placni*

wrtulka*
hodnocení

Děkuji citron vyzkouším.. (opravdu jsem ještě nezkoušela):)

Já myslela, že jste čističi nečistila...tak zkuste ještě ocet, prášek do pečiva, nebo ocet se sodou...i sůl s octem někdy zabírá.

wrtulka*
hodnocení

Omlouvám se to jsem v dotazu neuvedla.. většinu takových těch normálních čističů jsem vyzkoušela..dokonce sem to drhla i drátěnkou :-D ale tohle vyzkouším to jsem nezkoušela..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]