Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné udělat pojezd na sekačku s 12v motorkem

Od: jarolim odpovědí: 10 změna:
Máme starou sekačku a jedinej problém je že se musí tlačit. Napadlo Mě udělat pojezd třeba z elektromotoru na 12v baterií. Je to reálný?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

4x
Ano je to reálné,
pokud máte elektromotor, baterii, regulátor otáček (nebo vhodný převod) a nějaký spínač. Tak by to stačilo propojit na jedno kolo či lépe na nápravu.
Za předpokladu ,že jste trochu šikovný, což pochybuji s takovým dotazem. :)

makk
hodnocení

3x

Všechno jde, ale obávám se, že vás to bude stát tolik peněz, že byste za to měl novou sekačku s pojezdem. A to nemluvím o spolehlivosti.

A navyse to bude vyzerat ako vozitko z apokalyptickeho filmu + bezpecnostne rizika.

hodnocení

0x

Sekačka je benzínová nebo elektrická? Ptám se kvůli její váze...

hodnocení

0x

Neexistuje nejde, umím, neumím, chce se mi, nechce se mi.

Když se umí naučit přívěsný vozík (karavan) jezdit sám, proč by to nemohla dělat sekačka. Já "naučil" bagr jezdit na elektriku...

Obcas take napady narazia na fyziku : ak zatazi kosacku s 15kg - 20 kg aku, vzhladom na male kolesa sa to viac zabori do travy, stupne valivy odpor ... Kde da aku? Pred hlavny motor? Potom ju to bude preklapat dopredu. Za motor? Zase zle. Nad motor?Tazisko bude vysoko a bude to nachylne na bocne preklopenie.

Bezpecnost tiez nebude najlepsia.

peter*palec*, ale neexistuje, že nejde *smich*, to autor vyřeší tím, že baterii bude tahat na zádech v batohu. Nebo sekačka bude mít přívěsný vozík na baterii*haha*

Někdo hledá jak to nejde, jiný jak to udělat-

hodnocení

0x

Prerobiť na normálny pohon od motora bude jednoduchšie a lacnejšie.

boby
hodnocení

0x
Ano jde to přidělá se motorek že stahovačky je dost silný aby to utahl nebo motorek že stěračů . Pokud se jedná o bubnovku tak asi nee ale spenatovku by to mělo dát v pohodě.
Jarolím: jak si to vyřešil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]