Drana gril (český levný přípravek), dle návodu nechat působit pár minut i za studena. Dokud vlhké posypat pískem na nádobí a houbičkou dočistit. 30 let funkční způsob.
je tam melaminová houba, cena do 10 kč, stačí čistá voda a opravdu funguje. Objednal jsem jich 5 ks a už rok mám stále tu stejnou .Jen nevím, jak je to dneska se clem,aby se to vyplatilo.
doplněno 06.05.21 20:45:
Opravdu doporučuji, jestli je v alze,je to bez problémů s dopravou
doplněno 06.05.21 21:54:
není to ono, tyhle bílé houbičky mají obrovskou reklamu,ale nějak mne nepřesvědčily . Ta moje je obalena jakoby smirovým papírem a opravdu čistí.
a nevíš kde to sehnat? to zkusim objednat z tý alzy, jakoby, píšou, že to je nádobí i .. tak nevim.. vypadá to stejně jako ty co jsem ti posílal.. no, uvidim. 40 korun za to dám, mám alza premium, tak mi to chodí do alza boxu skoro k baraku.
Ano, na obrázku je houbička se šmirglem. Vyrábí se v různých zrnitostech, dokonce v kombinaci zrnitostí. S úspěchem používám taky ale na srážení hran u nábytku. Na co nemůže chemie, to pořeší brus, přinejhorším brusný kotouč na flexu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.