Nejste přihlášen/a.
jo tak, no já mám kromě koupelny, wc a zádveří jako podklad všude dřevo, tak mi přišlo nějak zbytečné dávat ještě vrstvu lina pod koberec
Obojí se dá dost zvrzat, zvlášť v paneláku, kde je slyšet každý krok. Do ložnice je nejpraktičtější koberec. Při chůzi bosou nohou nestudí a kroky nejsou slyšet. Při pokládce není nutná kročejová izolace. Celkově se tl. podlahy o moc nenavýší.
Nebudu dál vypisovat výhody a nevýhody této podlahy ani jiných typů, každý si zdůvodní ten svůj.
Koberec,zejména zátěžový,má mnoho výhod,kromě mechanických i zdravotní.Na plovoučce každé ráno smetáte chumáče prachu.Prach ze vzduchu včetně různých členovců a dalšího minihmyzustatická elektřina koberce doslova vsává mezi vlákna.Za měsíc se vše do mkrého vysavače vysaje a koberec je toho zbaven.Děti se tu mohou opět batolit.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.