Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pvc v ložnici

Od: japo® odpovědí: 13 změna:

Pvc v ložnici misto koberce -nebo plovoučky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, PVC v ložnici místo koberce nebo plovoučky. Zdravím!

hodnocení

1x

V čem tkví problém?

V rozumném položení otázky tazatelem.

hodnocení

0x

Jsem pro lino a na něho koberec.:)

proč obojí?

Aby vzniknul létající koberec :-D

Lino je studený a já nerad dávám koberec na betón*smich*

Já ho mám na OSB deskách :).

Lino v ložnici mi nepříjde útulné, ale každý to máme jinak.;)

jo tak, no já mám kromě koupelny, wc a zádveří jako podklad všude dřevo, tak mi přišlo nějak zbytečné dávat ještě vrstvu lina pod koberec :-D

Tak ono taky záleží kde tazatel bydlí: panelák, domek.

Já mám v paneláku všude parkety, kromě chodby, wc a koupelny, tam mám lino.

No a brácha v paneláku, má všude beton a na něm lino. Tam ten koberec na něm, tak nějak dává smysl.

hodnocení

0x

Jsem pro. Taky mam PVC v loznici, dobre se udrzuje, vhodne i na podlahove vytapeni.

hodnocení

0x

Obojí se dá dost zvrzat, zvlášť v paneláku, kde je slyšet každý krok. Do ložnice je nejpraktičtější koberec. Při chůzi bosou nohou nestudí a kroky nejsou slyšet. Při pokládce není nutná kročejová izolace. Celkově se tl. podlahy o moc nenavýší.

Nebudu dál vypisovat výhody a nevýhody této podlahy ani jiných typů, každý si zdůvodní ten svůj.

jabraka*

Koberec,zejména zátěžový,má mnoho výhod,kromě mechanických i zdravotní.Na plovoučce každé ráno smetáte chumáče prachu.Prach ze vzduchu včetně různých členovců a dalšího minihmyzustatická elektřina koberce doslova vsává mezi vlákna.Za měsíc se vše do mkrého vysavače vysaje a koberec je toho zbaven.Děti se tu mohou opět batolit.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]