Nejste přihlášen/a.
Přetrhl se hnací ozubený řemen. Řemen mám, ale nevím jak seřídit - synchronizovat otáčky hřídele pro zdih jehly /horní/ a hřídele pro pohyb chapače /spodní/.
no to je problém, na kolech by měly být značky, ale profíci asi vědí i bez značek...koukni na uložto.cz tam jsou knihy o šicích strojích, mám tam myslím dvě , Weritasku a šicí stroje v domácnosti, jestli to tam najdeš ale nevím...
ono to není jen o jehle a chapači nitě, ale také o posuvu látky...aby byl synchronní...jinak bude lámat jehly..
Protože moje tchyně a od ní i manželka měly šicí stroje a dost šily,,různé závady se často vyskytly.Pro jednoho chlapa v rodině to bylo nad síly,proto jsme pátrali a objevili mistra seřizovače šicích strojů.V každém městě se najde prodejna šicích strojů a určitě budou mít někoho blízko,kdo stroje umí seřídit a opravit,Je to podle mne nejlepší cesta,jak o stroj nepřijít.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.