Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych udělat nová garážová vrata. Garáž je součástí domu, takže je chci i nějak zateplit. Jsou na východ, takže na ně svítí slunce jen do oběda. Z čeho by jste mi radili udělat vrata (dvoukřídlá otevírací). Můj nápad je tam dát modřínové palubky, a zevnitř extrudovaný polystyren. Jaký typ dřeva,způsob a tak, by jste volili vy? Díky
Fotky: garáž nyní
Já bych to komplet vykopal i s futrama a udělal to celý nový. To kovový futro i kovový rám křídla bude dělat neplechu. To se nikdy nepodaří dobře zateplit a pak se to bude uvnitř rosit.
Však to říkám. Vybourat a komplet nový. Ty kovový části se nepodaří zateplit a bude to jen zdroj potíží a problémů.
Já už bych dnes tento koncept nepoužil, ale dal bych tam vrata (rolety), nebo skládací moduly na dálkové ovládání. Dekorů je mnoho a existují i zateplené varianty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.