Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky na dlažbě v kuchyni

Od: wewwerka* odpovědí: 7 změna:
Poradí mi někdo, co způsobuje fleky na dlažbě?
Děkuji a přeji hezký den...

Fleky na dlažbě v kuchyni
Fleky na dlažbě v kuchyni #2
Fleky na dlažbě v kuchyni #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to zvláštní, možná vlhkost zespodu. Aspoň bych zkusil zjistit, zda se fleky rozšiřují nebo zmenšují. Nalepte po hranici odstínu několik samolepek a na nich tužkou vyznačte hranici. Po týdnu, dvou zkontrolujte, zda a kterým směrem skvrna postupuje. Na odstranění skvrny Savem nevěřím.

re4zon
hodnocení

0x
Pravdepodobne vlhkost. Neni to nahodou ve starem dome v prizemi?

wewwerka*
hodnocení

Právě že není. Jsem v paneláku v 7 patře.
Sousedi sice nic neříkají, tak snad je nevytápím vodou.
Ale je to divné a mám obavy.
V bytě je na všech viditelných místech sucho.

hodnocení

0x

Mastné? Vypadá to tak...zkuste odmašťovač, třeba kuchyňský JAR s vodou. Pokud to nebylo od položení...což asi ne..zkoušeli jste to něčím čistit?

wewwerka*
hodnocení

Děkuji za tip,ale mastné to opravdu není.
Hezký den.
re4zon
Tak mozna neco prostupuje ze spodu. Tezko rict, kdyz nevime, co je pod tim a kdo to jak pokladal. Bez vyloupnuti dlazdicky nebo bez nalezeni mista uniku vody to nezjistite.

st
hodnocení

0x
Možná je způsobil někdo jiný než vy.Je to v místech, kde se často chodí.
Dlažba může být opotřebená. V těchto místech ji vybělí Savo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]