Nejste přihlášen/a.
Zdravim, asi jsem to tu už řešil, ale zeptám se.
Vyhazoval či rozdal jsem staré skříně a na některých místech byl pod nima koberec, u jiných byly normálně na lině a lino je zatuchlé. zkoušel jsem nějaký čistič, a nic moc rozdíl
konkrétně Bio-D - svetbedynek.cz/...
tušim, že cokoliv co použiju, tak k savosti materiálu způsobí, že i ten materiál tim načichne.. tak nevim, větrám to už asi týden a moc to nepomáhá. ten pach toho čističe je pryč takřka, ale když si k tomu člověk čuchne, tak je furt cítit i ta zatuchlost.
o radě strhnout lino jsem slyšel, asi by to nebylo od věci, páč na zbytku prostoru byl koberec a tak to je všude takový trochu divně smrdí.. bohužel, si to nemůžu finančně dovolit teď ani v nejbližšim tak roce, heheh..
zkuste si vypůjčit "Generátor ozonu" - před čištěním uzavřít místnost a odnést vše "živé" vč. květin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.