Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučíte var.konvici?

Od: lada1® odpovědí: 9 změna:

Doporučíte var.konvici,chceme s regulací teploty-poradťe prosím.Vyděl jsem obsah 1,7L to by bylo ideální.S kterou jste spokojeni a koupili znovu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doma mám toto: Svitch On WK-J0001

rychlovarne-konvice.heure/...

Má nastavení jen 50 / 70 / 80 / 90 / 100 °C

Sice je to Kaufland ale stačí mi to

Nevýhoda: ale to je asi u všech, že po napuštění vody a postavení na ten talířek z elektrikou, musím počkat dokud nenajede elektronika.

Já nedám dopustit na catlerku, dokonce splňuje vámi požadovaných 1,7 l. Je sice dražší, ale zaručená kvalita. Má ji dcera, ségra a kamarádka a velká spokojenost.

rychlovarne-konvice.heure/...

hodnocení

0x

Za mně, po dvou zkušenostecht, jednoznačně Tescoma. *palec*

hodnocení

0x

Tefal, zadna elektronika, spirala je pozlacena, klasika, bez zavad uz vice jak 20let...spokojenost. Jen jestli se v teto kvalite jeste prodavaji:)

Jak tam funguje nastavení teploty bez elektroniky? Má kolečko s nastavením teploty s mechanickým bimetalem?

Přečetl sis zadání?

hodnocení

0x

Mám tuto Tefalku rychlovarne-konvice.heure/... a jsem spokojený. Předtím Phillips s regulací teploty a zklamání - po záruce přestala fungovat.

Máme také TEFAL s bimetal-regulací (starší a levnější za 900 Kč), ale trpí jako většina varných s průhledem na úroveň vody (dle diskusí), že časem se uvolní/odlepí průhled a prosakuje. V našem případě v úrovni nad jeden litr. Takže lepší je koupit celoprůhlednou bez vlepeného okénka, nebo bez průhledu - například: alza.cz/...

Tak já ji mám cca 2,5 roku bez sebemenšího problému a to okénko mi právě vyhovuje :). A jen tak letmo jsem zkusil pohledat na netu a u tohoto typu jsem na problém s tečením kolem vodoznaku nenarazil. Dál hledat nebudu, abych to nepřivolal *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]