Nejste přihlášen/a.
dobrý den, řeším následující problém: mám čerpadlo s výkonem 800 W, k němu mám připojenou hadici 3/4 o délce cca 40 m, čerpám ze sudu - nyní mám možnost výhodně koupit vozík s hadicí 40 m, ale pouze průměr 1/2 - nejsem si jistá, jak by se tato změna průměru hadice projevila při zalévání, a jestli do toho jít... děkuji předem za vaše rady
Když jsem si koupil čerpadlo na zalévání z 1000 l nádrže,výstup čerpadla je 1/2 palcový..Zjistil jsem,když jsem chtěl celou zahradu pokropit,že za 10 minut jsem nádrž spotřeboval..Čerpadlo jsem uložil do sklepa a koupil siln+ější hadici s koncovkami a zalévám z nádrže jen samospádem.Stačilo nádrž o metr podložit,.Zalévá se skrovně,aby voda nezmizela.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.