Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interier stavet az casem

Od: stavitelamater odpovědí: 4 změna:

Brzo si budu stavět, ale nemám dost peněz na to, abych to postavil celý. Je logické, například interiér horního patra, kde budou jen děti, které zatím nemáme, řešit až časem (podlahy, koupelna, pokoje, podlahu na schody)? Stejně tak bych dole nechtěl dělat rovnou 2 koupelny, které tam máme naplánované, ale udělal první tu levnější, koupelnu pro hosty se sprchovým koutem, a tu druhou, v ložnici, dodělal později a za lepší materiály. Co je vlastně na tom interieru tak drahe? udělají se rozvody, podlahy, kuchyň koupelna a můžu bydlet, zbytek se udělá časem... Hrubou stavbu máme kalkulaci na 4 miliony, pak nám projektant říká, že interiér bude za další milion a půl, ale já to tam prostě nevidím...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nvgff
hodnocení

0x
A to vám to zkolauduji, nedodelane?
stavitelamater
Nevím, proto se ptám.
Dodelane to bude, jen horní patro nebude přístupné, ale k životu není potřebné. i mí rodiče vlastně dodelavali horní patro až nám bylo 10 let...
Co vše je potřeba na zkolaudovani? Obývák, kuchyn, koupelna ložnice? To vše bude hotové. V par pokojích budou chybět podlahy...no a, když v nich nebude nikdo bydlet.

hodnocení

0x

Hrubá stavba za 4 miliony? To bude 8kk nebo co? Já teda koupil hotovou novostavbu, barák jsem nestavěl, ale z okolí furt slyším, jak si "postavili sami do 2 mega + pozemek za pár stovek na vesnici". 4 mega mi přijde hrozně moc na holé zdivo a střechu... Kdyžtak mě někdo prosím vyveďte z omylu...

stavitelamater
Možná je to 4mega dohromady..2,5hruba stavba, mega a půl interiér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]