Nejste přihlášen/a.
Je možné, aby se z vinylové podlahy stále prášilo? Je položená tak, že je malinká drážka mezi panely podlahy/, mezeru tam nevidím. Přesto při každém úklidu nametu něco jako když rozsypu jemnou strouhanku. Může se dostávat ven podklad pod podlahou? Jinak si to neumím vysvětlit. Nevím, jak byla položena, byt je nájemní.
Ano,mám plovoučku asi půl roku a bylo to jedno z mých špatných rozhodnutí. Každý večer zapnu tyčový vysavač a vysávám. Má před sebou světýlko a vidím co nasávám. Chodím sama po bytě a prachu jako kdybych vysávala někde ve sklepě. Prach se valí -z čeho? A navíc jakoby jemný píšeček...jako mouka...mám ho na pantoflích které mají tmavé podrážky...Předtím lino a nebylo to takové. Nic se nezměnilo v tom bytě a jak to někdo vysvětlí že u plovoučky je to s prachem horší. Od položení plovoučky mám pocit že mi víc odcházejí pokoj. kytky.
Jsou tři záhady v mém životě.
Proč se ráno tak dobře spí, proč se v noci tak dobře jí a kde se porád bere ten prach?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.