Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tepelné čerpadlo acond

Od: pet* odpovědí: 8 změna:
Dobry den,mate nekdo zkusennost s tep.čerpadlem acond?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Osobní zkušenost nemám, používám jinou značku TČ.
Nicméně když se podívám na technická data TČ na jejich webu, tak to je spíš "parodie", než to co bych očekával. Už kvůli tomu to na mne solidním dojmem nepůsobí.
pet*
hodnocení

Proč myslite?je to české,udajně nejtišší,jakou značku mate?
Mitsubishi Zubadan.
Mně se prostě nelíbí, když musím od výrobce škemrat všechny technické údaje, když na svých stránkách uvádí jen nicneříkajících pár parametrů (a ještě bez upřesnění podmínek).
Český výrobce..No ano a co konkrétně v ČR Acond vyrábí? Skříň? Nebo si vyrábí i kompresor, elektroniku atd? Jen se ptám..
pet*
hodnocení

A mate to od čezu ne?tak ja bych asi nedelal zavery s toho ze vam neposkytnou tech.dokumentaci.udajne to vyrabi v milevsku.zatim jediny kde garantujou 70 stupnu při -20.ale vic o tom nevim,pán mě má poslat nabídku s více informacema.chtel jsem jit do plynu ale tam uz to neni tak jednoduchy jako dřív.komin,kondenzat...tak přemyšlim o TČ,při dotaci to vyjde cca na stejno.
70 stupňů při -20? Jedině s elektrickou topnou spirálou...
Ne, nemám TČ od ČEZu.
Nedělám závěry, ale jsem technik.
Já chci u těchto zařízení vidět kompletní technická data, nikoliv tabulku v "reklamštině".
U správně spočítané soustavy pro TČ není 70stC topné vody potřeba. Letošní zimu jsem nikdy netopil na víc jak na 50stC (a i to pouze výjimečně).

pet*
hodnocení

Chapu ze jste technik ale to vetšina lidi neni.ostatni by se v tech tech.informacich patrně ani nevyznali.pry je tam udejně nejaka super náplň.
Tak se snažim oslovit lidi co s tim maji nejakou zkusenost.ja myslim ze me by taky stacilo 50-55 stupnu kdyz to bude topit porad.ted jsme topili do viadrusu kdo prisel prvni tak zatopil.a barak zas vychladnul.vy jste s tim spokojenej?
Ano, já jsem maximálně spokojen.
Ovšem já jsem si systém i počítal.
Většina lidí co jsou s TČ nespokojeni, si systém, výkon TČ ani tepelné ztráty spočítat nenechala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]